Prati nas

Extra

Udala se Nevena Božović: Svi detalji svadbe u Crnoj Gori

Nevena Božović, naša ovogodišnja predstavnica na Pesmi Evrovizije, danas se udala za svog izabranika Nikolu Ivanovića iz Budve.

Nikola i Nevena ludo su zaljubljeni, a koliko ga voli pokazuje činjenica da mu je posvetila pesmu ‘Kruna’ sa kojom će se takmičiti ispred srpske zastave u Tel Avivu, prenosi Svet, koji je došao i do fotografije mladenaca.

Par se venčao u Budvi, a svadbi prisustvuje oko 100 izabranih gostiju.

Nikola je poreklom iz Crne Gore, po zanimanju je pilot, a uspešno se bavi ugostiteljstvom pa je vlasnik jednog od najpoznatijih lokala u Budvi. Njihova veza otpočela je početkom 2017. godine.

Njih dvoje su svoju vezu čuvali od očiju javnosti, pa se do sada nigde nisu pojavljivali u javnosti zajedno.

“O Nikolinoj i Neveninoj svadbi se već neko vreme u Budvi govori kao o svadbi godine. Pevačicin budući suprug je pilot, ali i privatni preduzetnik i ugostitelj. Vlasnik je restorana koji se nalazi na budvanskom šetalištu, gde je u petak trebalo da održi momačko veče. Takođe je vlasnik i hotela koji se nalazi iznad samog restorana, u koji su mladenci smestili sve zvanice iz Srbije,” priča izvor blizak paru i objašnjava da je želja mladenaca bila da se sve obavi u najvećoj tajnosti.

“Prva pesma Petra Graša biće Moje zlato. To je ujedno i Nevenina omiljena pesma, ali je u isto vreme i numera koju hrvatski pevač obično peva mladencima za prvi ples. Nakon njegovog bloka, uslediće blok pesama Jelene Tomašević, a onda će goste do jutra zabaviti Frajle. Očekuje se veliki broj pevača i među zvanicama, pa će se verovatno i sami latiti mikrofona,” smatra izvor.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. Kompleksasi

    20. 04. 2019. at 23:33

    Jel ovaj galeb sto trosi, jos uvek, mnoge po Budvi, skida naocare bar kad one stvari radi? Lik je uzasno utripovan, i retko koga podnosi.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top