Search
Close this search box.

Uprkos glasinama o razvodu, Kim i Kanye West obeležili 6. godišnjicu braka

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Reality zvezda Kim Kardashian i slavni američki reper Kanye West proslavljaju šestu godišnjicu braka.
Naime, jedan od najpopularnijih bračnih parova današnjice se venčao u Italiji 2014. godine, a na svadbenoj ceremoniji prisustvovalo je 600 zvanica. Kim se svake godine na ovaj poseban datum oglašava na svom Instagram profilu, pa je tako bilo i ovoga puta. Ona je objavila 2 stare fotografije sa svojim suprugom. https://www.instagram.com/p/CAli2dVgNlL/?utm_source=ig_embed
Podsećanja radi, Kim i Kanye imaju četvoro dece, dve ćerke North i Chicago, i dva sina Sainta i Psalma. Uprkos ovoj objavi, njih dvoje su se tokom karantina suočili sa manjim razmiricama pošto su sve vreme provodili zajedno u kući, prenose strani mediji. Naime, Kim je navikla da stalno bude u pokretu i nije navikla da bude zatvorena, što je navodno uticalo na njeno raspoloženje i često je započinjala svađe sa suprugom. Pored toga, njoj navodno i smeta to što je ona konstantvno sa decom, dok reper nije toliko prisutan. „Kim je ljuta na Kanyea jer smatra da se on sada ne posvećuje dovoljno porodičnim obavezama. Dosta su se svađali za vreme karantina,“ rekao je izvor za US Weekly. Kanye i Kim su odlučili da “karantinske rasprave” iskontrolišu tako što će svako boraviti na drugoj strani kuće, a on planira da s decom ode na neko vreme van grada kako bi ona imala malo vremena za sebe. Ovo nije prvi put da se priča o razvodu popularnog para, a problemi su zapravo počeli nakon što je Kanye 2016. godine doživeo duhovno prosvetljenje nakon što se mesecima borio sa depresijom i anksioznošću. Kako je tada rekao, Bog mu je pomogao da nađe pravi put.
„Kada sam dotakao samo dno Bog mi je pomogao. Od tada smo u stalnom kontaktu. Bog je najveći umetnik svih vremena i sada radi sa mnom“ , izjavio je tada reper. Kako izvor za inostrane medije govori, reper smatra da nedeljne mise u katoličkoj crkvi nisu dovolje, te se nada da će moći da utiče na svet da se, kako kaže, vrati Bogu. U tome nagovara i svoju suprugu Kim Kardashian. „Kanye smatra da njegova porodica nikada neće moći da se u potpunosti posveti Bogu ukoliko se ne odseli iz Los Anđelesa“ , tvrdi izvor i dodaje da Kim takvu odluku čak ni ne razmatra. „Kim smatra da je Kanye potpuno poludeo i ne želi da napusti svoj posao, niti svoju porodicu. Ovakva rasprava i oprečni stavovi doveli su do velikih nesuglasica u njihovom braku“ , dodao je izvor.

POSLEDNJE VESTI