in

Uprkos preljubi: Khloe Kardashian sa Tristanom pravi slavlje za True


Khloe Kardashian se priprema za proslavu prvog rođendana ćerke True koji će se održati 12. aprila, no još je nepoznato da li će se bebin otac i Khloin nekadašnji partner Tristan Thompson pojaviti na slavlju.

Izvor magazina People potvrdio da reality zvezda pokušava da pronađe način kako da uključi svog bivšeg dečka u zabavu iako ju je nedavno prevario s dugogodišnjom porodičnom prijateljicom Jordyn Woods, što je izazvalo skandal neviđenih razmera.

Pogledajte prvi intervju Jordyn Woods nakon prevare sa Tristanom Thompsonom!

Čitav klan Kardashian-Jenner, a posebno Kim, besni su na košarkaša koji je Khloe prvi put prevario prošle godine kada je bila u devetom mesecu trudnoće. Upravo je ona bila najglasnija i tada je celu situaciju nazvala „užasnom“, a predvidela je i da se Tristan neće promeniti.

Sada Kim navodno ne želi više nikada više da vidi nevernog košarkaša. „Ona misli da nema šanse da se kraj njega suzdržava i ne pukne pred njim. Kim je više nego ljuta na njega“, kazao je izvor blizak poznatoj porodici.

Upravo zbog tog Khloe pokušava da nađe najbolji način kako uključiti Tristana u proslavu rođendana. „Ne može ga zamisliti u krugu porodice na zabavi jer su svi besni na njega“, izjavio je izvor.

Već je poznato da Khloe, bez obzira na odnos s bivšim dečkom, želi da njihova kćer kroz život ima podršku oba roditelja. „Ona želi da True ima dobar odnos s oba roditelja. Nije jedna od onih koji se svete preko dece,“ tvrde izvori.