in

Uprkos preljubi, Khloe nastavlja da brani Tristana


Iako je Tristan Thompson prevario Khloe Kardashian sa Jordyn Woods, najboljom prijateljicom Kylie Jenner, čini se da ona još uvek ne želi da njega napada.

Kao navodni razlog, navodi se činjenica da Khloe ne želi da udara na oca svoje kćerke True, ne bi li joj obezbedila bezbrižno detinjstvo sa oba roditelja. To je pokazala kada joj je jedan fan napisao: „Draga, nastavi da odgajaš svoju kćerku najbolje što znaš. Sve što joj treba je mama. Sjajno ti ide i glavu gore.“

View this post on Instagram

☾ Mommy and Baby True ☾

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

Khloe, odlučna u svojoj nameri da ne napada Tristana, spremno je odgovorila: „Hvala ti, jako si drag, ali on je jako dobar otac. Moja mala True neće nikada biti rastrzana između nas dvoje, obećavam vam to.“

Njena najbolja prijateljica Malika Haqq u nedelju je izjavila za Entertainment Tonight se Khloe drži odlično. Ipak, to nije bio slučaj nakon što je Jordyn u javnosti otkrila da ju je Tristan poljubio i rekla da je pokušala da kontaktira Khloe.

Tristan i Khloe prekinuli su prošlog meseca, a razlog za to bilo je to što ju je prevario sa najboljom prijateljicom Kylie Jenner. U petak se Jordyn oglasila u intervjuu, u kome je rekla da ju je košarkaš poljubio, ali da je to bilo sve. Potom ju je Khloe napala na Twitteru, tvrdeći da je ona kriva za raspad njene porodice i da nije trebalo da ide pred kamere, ako joj je zaista žao.

Da sve nije crno belo, shvatila je i reality zvezda, koja je nakon nekoliko dana promenila mišljenje i ponovo se oglasila na Twitteru, serijom tvitova.

“Ovo je bila odvratna nedelja i znam da je svima muka od ove priče. Mešaju mi se osećanja i rekla sam neke stvari koje nije trebalo. Iskreno, to što me je Tristan prevario i ponizio nije bilo šokantno, kao što je bilo prvog puta,”počela je ona.

“Ono što mi je teže i bolnije jeste da me je povredio neko ko mi je blizak. Neko koga volim i tretiram kao malu sestru. Ali Jordyn nije kriva za raspad moje porodice. Tristanova je krivica. Moram da nastavim sa životom i budem zahvalna na porodici, zdravlju i prelepoj bebi True,” objasnila je.