in

Uprkos razvodu, Jennifer Garner i Ben Affleck zajedno za Dan zahvalnosti


InTouch

Uprkos tome što su se pre dve godine rastali, Jennifer Aniston Ben Affleck Dan zahvalnosti proslavili su zajedno sa svoje troje dece.

Američka glumica otkrila je da će jedan od najvažnijih praznika proslaviti sa porodicom. „U goste nam stiže Benova mama Chris, a kad stigne, svi zajedno ćemo igrati društvene igre, fudbal i tome slično,“ rekla je zvezda serije Alias.

„Nadam se da će se oni igrati za decom i pustiti me da kuvam. To bi bio raj! Napraviću domaći hleb, punjenje za ćurku, sos, batata krompir, puding, pite. Samo da budem sama u kuhinji,“ istakla je Jennifer.

View this post on Instagram

In 2003 I sweet-talked my way into #MarthaStewart’s kitchen where she taught me how to make a cranberry glazed turkey with cranberry cornbread stuffing. Thursday will be my 15th time making this exact recipe– thank you, @marthastewart, for being my Thanksgiving tradition!! ??? #yesmaam #eagerbeaver #brownnosebetty #recipeinbio #ImSoMartha

A post shared by Jennifer Garner (@jennifer.garner) on

Nekadašnji glumački par ima troje dece – 11-godišnju Violet, tri godine mlađu Seraphinu Samuela koji je napunio 5 godina. Ona i Affleck rastali su se u junu 2015. godine, nakon deset godina braka.