Prati nas

Život

Uživo iz bolnice: Selma Blair nastavlja borbu sa multipla sklerozom

Glumica Selma Blair hrabro se bori sa multipla sklerozom, a borbu dokumentuje na društvenim mrežama potpuno iskreno.

Nju su u protekle nedelje posetile prijateljice, koje su joj donele šminku i perike, što je Selmu beskrajno zabavilo, pa je rešila da sa pratiocima podeli “tutorijal” za šminkanje za one koji boluju od ove bolesti.

“Prijateljice su me posetile u bolnici i donele poklone, među kojima je moj omiljeni ajlajner, bez koga više neću nigde,” napisala je ona na jednoj od fotografija.

“Igrala sam se perikama i šminkom, a sve zajedno smo se smejale mom neumeću konturisanja, kao što vidite na slici. Svi su mi dani bili isti, a onda je došao smeh. Hvala vam prijateljice,” napisala je ona.

Ona je otkrila i da joj hemoterapija i tretmani pomažu, te da je skoro počela da hoda.

“Puno bolje se krećem iako me zglobovi i dalje bole, a kod vida gubim fokus. Lekovi i hemoterapija imaju svoju cenu po zdravlje. Ali, samo treba više da se krećem i osećaću se bolje. Početak je uvek težak, upamtite,” dodala je glumica.

1 komentar

1 komentar

  1. Zoran

    27. 08. 2019. at 06:47

    Ja ne znam sta je ovo ali brate svi nesto bolesni. I nije kao ono kao kad smo bili klinci pa neki deda ili baba piju saku lekova, ovo bre sada i mlado i staro sve neke nove bolesti i noviji i noviji lekovi ali mi sve bolesniji… ko nas to truje i kako nije mi jasno?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Život

To Top