V.I.P. VILA – Nova destinacija za letnji provod u Beogradu

Novo mesto za nezaboravni provod u prestonici

 

Agencija Blumen group i MTV Srbija, za sve istinske hedoniste i ljubitelje vrelog letnjeg provoda, 3. avgusta otvaraju vrata ekskluzivne V.I.P. VILE sa bazenom u luksuznom beogradskom naselju Dedinje.

Pod sloganom Budi i ti V.I.P., posetioci će tokom celog avgusta moći da uživaju u čak 23 žurke, uz najbolje DJ-eve, koktele i razna pića po ubedljivo najnižim cenama u Beogradu. Od 3. do 29. avgusta na žurkama u ovom luksuznom prostoru, gosti će biti mnogobrojni mladi poslovni ljudi, sportisti, ličnosti iz modnog sveta i poznate ličnosti iz sveta šoubiznisa.

Vila će biti otvorena svakim danom osim ponedeljka, a program će trajati 12 sati dnevno, od 11:00h do 23:00h, izuzev petka i subote kada se vila pretvara u Weekend Club House, a žurke će trajati do 04:00h ujutro. Dnevno opuštanje kreće već od 11:00h ujutro uz Morning Chill uživanje pored bazena i sunce uz prvu jutarnju kafu.

Već od 14:00h atmosfera se zagrejava uz Girls just wanna to have fun party na bazenu, sve do 19:00h. Na ovim žurkama serviraće se kokteli po promo cenama, kao koktel dana po specijalnoj ceni, dok će glavni barmen demonstrirati tehnike i trikove pravljenja koktela. Svi egzibicionisti moći će da poziraju pred objektivom fotoaparata, ali pod vodom, i da naprave svoj Underwater Portrait!

Od 19:00do 21:00h sledi Sunset Extravaganza, kolektivno uživanje u zalasku sunca uz najbolja pića i koktele. Svi ljubitelji noćnog kupanja radnim danom uživaće uz Night swimming party sa DJ-evima od 21:00h do 23:00h. Vikend u V.I.P. vili počinje petkom petkom i do nedelje je rezervisan za vrele letnje Weekend extravaganza žurke uz DJ-eve, u posebnom ambijentu kuće, poput najboljih i najpoznatijih underground klubova. Za ljubitelje noćnog kupanja, rezervisana su mesta pored bazena uz vino i koktele.

Zbog velikog interesovanja ulaznice za žurke u V.I.P. VILI možete da rezervišete već od 20. jula slanjem e-maila na info@vipvilabeograd.com, dok će iste biti zvanično puštene u prodaju od 25. jula putem sajta Eventim.rs, na svim prodajnim mestima Eventima, a od 3. avgusta možete da ih kupite na licu mesta u V.I.P. VILI. Rezervacije se ne naplaćuju, i važe 15-20 minuta do početka eventa.

Cena dnevne ulaznice za sve žurke u VIP VILI biće 600 dinara, a ukoliko rezervišete svoju kartu na vreme uz nju ćete dobiti najbolje mesto za opuštanje pokraj bazena u dvorištu V.I.P. VILE. Dnevna karta podrazumeva jedan ulazak u V.I.P VILU u toku jednog dana, a obezbeđuje vam kupovinu koktela i pića po promotivnim cenama, učestvovanje u nizu zanimljivih sadržaja i VIP ekskluzivne poklone naših sponzora.

Cena ulaznice za Weekend extravaganza žurke biće 800 dinara. Svi koji kupe ovu ulaznicu, dobijaju i jedan vaučer za besplatno piće. U vili će biti organizovani i i specijalni događaji, čije cene će biti određene naknadno. Svi posetioci V.I.P. VILE koji kupe 3 i više karata za ove događaje, dobiće popust.

Ako ste spremni za novu dimenziju vrelih letnjih žurki, i nezaboravno iskustvo u najluksuznijem ambijentu ovog leta u Beogradu, spremite se, jer avgust se bliži!

F.Y./Tracara.com

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI