Van Gog razvalio Arenu!!!

Van Gogh koncert, Beogradska arena

Sinoć je u Beogradskoj areni održan koncert grupe Van Gog, i moja reakcija je: WOW! Mnogo, mnogo bolje nego što sam mogla i da zamislim!

Od izgleda same bine koja se protezala do skoro polovine partera, preko pratećih video snimaka koji su se menjali na video bimu u toku pesama, odličnog svetla pa do savršenog zvuka muzike i Đuletovog glasa.

Koncert je počeo sa pola sata zakašnjena, ali s obzirom da je trajao više od dva i po sata, sa jednim izlaskom na bis, ne smem apsolutno ništa da zamerim. :) Imam utisak da im je nemačka grupa “Ramštajn” popriličan uzor što se tiče pravljenja atmosfere, ali leglo im je skroz.

Van Gogh koncert, Beogradska arena

Đule je na sceni izgledao baš dobro: prvo crno-belo izdanje, na polovini koncerta je beli sako zamenio zelenim, a za bis je imao narandžastu majicu i crni sako sa sve šeširčićem na glavi.

Jedino što je Đule u par navrata malo smorio sa raznim ovacijama tipa “Jeee, o  je, o jeee” i “beeee, beee”, ali publika je neumorno ponavljala to za njim. :)

Van Gogh koncert u beogradskoj areni

Pesma “Opasan ples” je otvorila koncert, nakon nje su odmah raspalili po “Nek’ te telo nosi“, a onda po svim hitovima od početka grupe. Đuletu se na bini pridružila i Kristina Savić, sa kojom je po prvi put uživo otpevao pesmu “Suđeno mi je”, a odmah posle nje i jednu od mojih omiljenih pesama “Zemlja”.

Sve u svemu, jako pozitivan utisak… je l’ bio neko i od vas?

Foto: Nadlanu.com, Saša Džambić

Povezane vesti

Back to Top