Van Gogh predstavnik Srbije na ovogodišnjim MTV EMA!

Van Gogh predstavnik Srbije za ovogodišnju MTV nagradu! (foto: MTV)

Rok grupa Van Gogh u trci je za MTV EMA 2014 nagradu za najboljeg izvođača u regionu – Best Adria Act.

Ovu prestižnu muzičku nagradu Van Gogh nam je doneo u Srbiju još 2007. godine sa MTV EMA dodele u Minhenu, a na pitanje kakve su im reakcije što su se opet našli u nominacijama posle 7 godina pevač i vođa grupe Zvonimir Đukić Đule kaže da su ponosni.

http://www.youtube.com/watch?v=Sh918XGVGzY

“Ponosni smo! Posle već jednom osvojenog najprestižnijeg priznanja u muzici 2007. godine, čast nam je da smo po drugi put nominovani za ’Best MTV Adria Act 2014’. Činjenica da smo jedini nominovani srpski bend u konkurenciji za MTV EMA nagradu motiviše nas da u što boljem svetlu razvijemo zastavu srpske rok muzike i opravdamo očekivanja svih naših fanova, bez čije podrške ova nominacija neće dobiti krunu! I sama pomisao na to da se još jedno MTV priznanje ’parkira’ u Srbiji, nama predstavlja ogromno zadovoljstvo i čast! Čestitamo svim nominovanim kolegama!”

Ovogodišnja dodela MTV EMA nagrada održaće se u dvorani The Hydro u Glazgovu 9. novembra, a glasanje traje do 22. oktobra i zato požurite, podržite naše predstavnike glasanjem OVDE! Publika bira pobednika glasanjem na sajtu MTV EMA i što je najbolje -nema ograničenja u glasanju, pa s toga bacite se na kliktanje! :)

Redakcija Tracara.com

Povezane vesti