Search
Close this search box.

Vasa Nestorović zauzeo drugo mesto na izboru za najboljeg svetskog modela!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

vasa

Naš model Vasa Nestorović na nedavno održanom takmičenju u prestonici Bugarske, Sofiji osvojio je drugo mesto na izboru za najboljeg svetskog modela! Prvo mesto osvojio je Erkan Merik iz Turske, dok je među ženskim modelima najbolja bila lepotica sa Malija, Aiša Diko. Nažalost naša predstavnica među ženskim modelima, Katarina Vučetić nije osvojila nijednu od prestižnih nagrada.

DSC_5233

Pitala sam Vasu za utiske o svemu ovome, pa evo šta je rekao: „Najiskrenije utisci su predivni!! Najboljih deset dana u mom životu, druženje sa modelima iz sedamdeset različitih zemalja, fantastična organizacija, i jedina greota je sto naša predivna ženska predstavnica Katarina Vučetić nije ništa osvojila, a bila je moralni pobednik barem po muškim uzdasima svaki put kada izađe na binu.“ I Katarina i Vasa  su se u jednom trenutku predstavili i u stilizovanim narodnim nošnjama iz Srbije, što je izgledalo jako zanimljivo. nasi predstavnici- katarina i vasa

vasa u nosnji

Inače posle ovog uspeha, Vasa nastavlja dalje, pa se tako trenutno nalazi u Grčkoj na snimanju kampanje za poznati brend donjeg veša Kouros. Čestitke! :)

DSC_5057

POSLEDNJE VESTI