Search
Close this search box.

Vasa Nestorović poslao poruku iz Njujorka: ‘Hvala ti, majko Srbijo!’

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

A photo posted by Vasa Lotus (@vasa_nestorovic) on

Vasa Nestorović, nekadašnji mister Srbije, već dugi niz godina živi u Njujorku, gde vodi potpuno drugačiji život. Davne 2013. godine, pruvukao je pažnju javnosti zbog angažmana u gej industriji filmova za odrasle, a danas se više ne bavi tim poslom niti manekenstvom, već karijeru uspešno gradi kao baletan.

Nestorović se još od malena interesovao za balet, i išao časove baleta ali ne u kontinuitetu, sve dok se nije upisao u jednu njujoršku plesnu školu. „Možda sam u Srbiji poznat samo kao gej p*rno glumac, ali u Njujorku, gradu u kojem živim i radim već pet godina, ja sam proglašen za zvezdu internacinalne plesne skole Alvin Ailey. Smeće za jednog – blago za drugog. Hvala ti, Srbijo majko, što si me poslala u beli svet gde sam pronašao moju luku mira – Njujork. Gde živim da vidim ostvarenje mojih snova. Mir i ljubav svim prijateljima koje još imam u prelepoj Srbiji“, izjavio je Vasa za Pulsonline. Talentovani mladić ne planira da napušta časove plesa, a takođe i ne razmišlja o povratku u Srbiju.  
A photo posted by Vasa Lotus (@vasa_nestorovic) on
Ukoliko se ne sećate Nestorovićevih angažmana u svetu modelinga, na možete pogledati kako je reklamirao veoma riskantan providni donji veš na OVOM LINKU, a njegov rad u industriji filmova za odrasle na OVOM LINKU.

POSLEDNJE VESTI