VB VIP Anabela i Mladen: blisko bliže…

Kao što već znate, flertovanje između pevačice Anabele i manekena Mladena u kući Velikog brata trajao je danima, a posle prvog poljupca, par se jednostavno ne razdvaja. Naročito, kada se svetla ugase!

mladen anabela

Iako je Era već ranije izneo svoje mišljenje da se između Anabele i Mladena već desio seks, ono što mi možemo da vidimo je razmanjivanje nežnosti u krevetu koji dele. Anabela je i dalje pomalo uzdržana, Mladen je i dalje napadan, a kako će se sve okončati, ko zna…

Podeljenost ukućana na bogate i siromašne odnosno gospodare i sluge zaoštrava odnose između ekipa ali i unutar njih. Bokiju se tako smučila uloga čistačice Paraskeve, pa je u jednom trenutku izrazio želju da napusti kuću. Međutim, Boki se brzo predomislio, pa ćemo tako i u narednim danima uživati u njegovim odevnim kombinacijama, upotpunjenim mrežastim čarapama i skupocenim bundama… :)

boki 13

Ono što me je nasmejalo do suza su i biseri ukućana kada su učestvovali u kvizu Distraction , u kome su pobedili siromašni ukućani. Tamara je imala dve jake provale odgovorivši da se put u Crnoj Gori kaže “đekna”, a kada je upitana koliko božjih zapovesti postoji, Tamara je ko iz topa rekla “dvanaest”.

Sa druge strane i Ena Popov je nasmejala ukućane kada je na pitanje “kako se zove mladunče jelena i srne”, ona je radosno odgovorila “bambi”… Hahahahahahahahaha….

ena

Povezane vesti

Back to Top