VB: VIP neznalice!

Najviše se izblamirala
Najviše se izblamirala

 

Izgleda da je VIP ukućanima najpopularnije kuće na Balkanu opšta kultura slaba strana. VB im je juče organizovao kviz, koji je za njih bio vrlo mučan, za razliku od gledalaca, koje su do suza nasmejali svojim neznanjem.

Iako se do sada odlično držala, bez skandala, romansi i niskih udaraca, najviše se izblamirala Soraja. Za početak, nije znala gde je Prilep.

“Jesi ti bila nekad u Makedoniji?”, Aneta je pitala Saru u neverici, dok atraktivna starleta nije želela da ulazi u dalju polemiku.

Drugi Sarin peh bio je kada nije znala ko je podigao Prvi srpski ustanak! To je najviše šokiralo Maju Nikolić, koja sebe doživljava kao velikog patriotu.

“Pa to zna moj sin u osnovnoj školi”, rekla je Maja, nakon čega se prekrstila.

Sem Prilepa i Prvog srpskog ustanka Sara nije znala ni kako se zove festival koji organizuje Emir Kusturica na Mokroj gori.

Ni Maja Nikolić nije zablistala: iako potencira da je nekoliko godina živela u Americi, gde je pobedila na par festivala samo njoj poznatih ona nije znala reč koja u engleskom opisuje čoveka koji je opušten. Majin odgovor je bio kavaljer (?!) Ni Ava se nije proslavila: iako konstantno ističe svoje akademsko obrazovanje, ona je ispala još u prvom krugu.

Pogledajte na snimku kako je to izgledalo…

Redakcija Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top