Search
Close this search box.

Velika jugoslovenska zvezda danas je motivaciona govornica: Tajči klijente dočekuje na jahti

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

I mlađi i stariji čuli su za Tajči, koja je u Jugoslaviji bila jedna od najvećih pop zvezda. Njeni hitovi Rock me baby i Hajde da ludujemo ove noći, sa kojom je predstavljala zemlju na Evroviziji i danas se pevaju na proslavama. Ipak, ona se više ne bavi pevanjem.

Tatjana Matejaš Cameron u intervjuu za jednu TV emisiju govorila je o odrastanju, životu posle muzike, ali i novoj karijeri motivacione govornice. 

„Ljudi često u negativnom kontekstu komentarišu moju karijeru motivacione govornice i moju jahtu na koju primam ljude koji su zainteresovani da čuju ono što ja imam da kažem. Ipak, verujem da nemaju dovoljno informacije o mojoj sadašnjoj profesiji, tako da ne obraćam mnogo pažnje,“ ispričala je ona, naglasivši da se ne predstavlja kao lekar ili psihoterapeut, kao i da osnažuje ljude da posete prave lekare ukoliko primeti da im je to potrebno.

Za ovakvu profesiju odlučila se nakon što je naučila da se izbori sa svim teškim stvarima koje su je susrele u životu. Kako je sama rekla, prošla je dalek put od trenutka kada je mrzela sebe, do povratka pravoj Tajči koju je oduvek nosila duboko unutar svoje duše.

Priznala je da je u mladosti bila silovana.

„Bila sam u tinejdžerskoj dobi, pre nego sam postala slavna, dogodilo mi se silovanje, verovala sam da je to moja krivica. Zbog toga nikada nisam želela o tome da govorim. Moramo da stvorimo sredinu u kojoj žena ili muškarac neće verovati da su oni krivci zbog onoga što im se dogodilo,“ ispričala je.

Puno psihoterapije, godine psihoterapije, duboka podsvest, dugo mi je trebalo da se pogodi okidač kako bih tu kutiju otvorila i izlečila se,“ dodala je.

Tajči je takođe priznala da ju je smrt oca slomila, ali i da se očajnički borila da održi svoj brak u trenucima kada je znala da joj suprug umire.

„Tatina smrt me jako pogodila, tada je krenula da mi se razvija ozbiljna depresija. Kad je tata umro, u potpunosti sam se slomila. Dugo sam se lečila, šest, sedam godina,“ priznaje ona.

Otkrila je i kako je za vreme bolesti supruga sve vreme verovala u čudo, ali je i ispričala da je jako teško podnela momente u kojima je znala da će umreti. Prema njenim rečima, neko vreme su bili i razdvojeni, a sve te životne situacije učinile su je snažnom ženom kakva je danas.

POSLEDNJE VESTI