in

Veljko i Bogdana Ražnatović već prave drugo dete?!

Veljko i Bogdana Ražnatović sjajno su se uklopili u ulogu roditelja koja im i te kako prija, pa su rešili da što pre naprave i drugo dete.

Kako je razlika između Veljka i Anastasije godinu i po dana, zbog čega su jako bliski i odlično se slažu kao brat i sestra, Bogdana je poželela da takav odnos ima i Željko u budućnosti sa bratom ili sestrom.

„Veljko i Bogdana od kada su započeli vezu i počeli da pričaju o deci, oboje su se složili da imaju veliku porodicu i najmanje troje dece. Bogdana je rekla Veljku da ne želi da pravi veliku razliku u godinama između dece, jer kako je mala razlika između nje i sestara, tako je i sa Veljkom i Anastasijom. Oni žele da se u skorijoj budućnosti po drugi put ostvare u ulozi roditelja. Ceca ih čak zafrkava da oni za sebe prave drugu bebu, jer je Željko njeno mezimče”, kaže za STAR izvor blizak porodici Ražnatović.

“Stvarno je velika sreća što i Veljko i Bogdana imaju mnogobrojnu porodicu, a od kada se Željko rodio, svi se utrkuju ko će da ga čuva. Zbog toga nemaju ni dadilju, jer je uvek neko tu da priskoči u pomoć i pričuva ga.“

„Bogdani je veliko olakšanje zbog toga, rasterećena je, i zbog toga i želi da rodi i drugo dete u skorije vreme. Ona je trudnoću sa Željkom vrlo lako iznela, sve vreme je bila aktivna trudnica, čak ni porođaj nije doživela kao strašno iskustvo. Doktor joj je rekao da zbog toga što se porodila carskim rezom napravi pauzu od godinu dana, a da nakon toga može da planira i drugu bebu. To bi obradovalo baš sve u njihovoj porodici, još kada bi rodila devojčicu, pa da je Željko štiti, kao Veljko Anastasiju, to bi bilo savršeno”, završava naš izvor!

„Oduvek sam želeo da mi prvo dete bude muško, a onda da dobijem devojčicu. Želja mi se ostvarila da dobijem sina, ali sigurno nećemo ostati na jednom detetu, imaće Željko braće i sestra!”, izjavio je Veljko.