in

Veljko i Bogdana se sele na Kipar?


Nakon što postanu roditelji Veljko i Bogdana Ražnatović odlučili su da se presele na Kipar.

Naslednik se očekuje početkom juna, a nakon rođenja sina Željka, Ražnatovići pakuju kofere i novi život započinju daleko od očiju javnosti.

„Bogdana i Veljko su odlučili da se presele na Kipar nakon što se ona porodi. Zapravo to je bila njegova ideja, a ona se složila. Tamo imaju veliku kuću i ništa im neće faliti, živeće na relaciji Kipar – Beograd. Veljko smatra da je tamo mnogo pogoodnija klima za dete, ne želi nikakva uznemiravanja, ovde gde god krene s detetom neko će da ga slika, gleda, prati. Jednostavno smatra da Bogdana i dete treba da uživaju u potpunoj slobodi,“ kaže izvor Sveta.

„Naravno imaće pomoć, povešće sa sobom ženu koja će biti zadužena za kuću i jednu koja će Bogdani pomagati oko deteta. Mada ona je žena zmaj, njoj pomoć ni ne treba, ona je prava domaćica. Odlučili su da se porodi u Beogradu, ovde i vodi čitavu trudnoću kod najboljih doktora razume se. Biće u Beogradu dok beba ne napuni mesec dana, a onda odlaze,“ dodaje izvor.

Ražnatovići sada renoviraju kuću na Kipru.

„Kad dođu u Beograd imaće sve za Željka, isto kao i na Kipru. Tamo imaju veliko dvorište, bazen, ma uživaće, pogotovu što dolazi leto. Veljko je odlučio da u prvih par zapostavi svoje poslovne obaveze i maksimano se posveti porodici, ne želi da propusti nijedan bitan trenutak u Željkovom odrastanju.Ceca je pokušala sina da odgovori od ove ideje, ona je želela da joj unuk i snajka budu blizu, razumljivo je po prvi put postaje baba i mnogo se raduje tome, ali razume zašto Veljko želi da napravi takav korak, ona je uvek tu da ga podrži,“ kaže za SVET izvor blizak porodici i dodaje:

„Jednostavno Veljko smatra da treba da se osamostali i želi da živi sam sa ženom i detetom. Smatra da je na Kipru idealna klima, a najviše mu se sviđa što ih niko ne prepoznaje i što će imati svoju privatnost i slobodu. Bogdana je jako srećna zbog toga, jer će konačno moći da žive kao i sve druge porodice. Naravno vrata Cecine vile su im uvek otvorena, to će biti njihov drugi dom,“ zaključuje izvor blizak porodici.