in

Veljko Ražnatović: Arkan bi voleo da sam magistar ili diplomata


Veljko Ražnatović dospeo je u žižu javnosti pre nekoliko godina zbog činjenice da je sin Svetlane Cece Ražnatović i Željka Ražnatovića, no ovih dana karijeru gradi u sportu, odnosno kao bokser.

Ovaj mladić je kao dete ostao bez oca, a sada otkriva šta je bila njegova želja. „Iskreno, mislim da bi on najviše voleo da sam ja neki dipolmata, magistar ili tako nešto. Smatrao bi da mi je pametnije da završim tri fakulteta, ali takođe ne sumnjam da bi bio kranje ponosan na mene jer koji otac ne bio , a mene tek čeka veliki trijumf,“rekao je Veljko.

Kako kaže želeo je da se oslobodi stereotipa „mamin sin“ koji za sobom „vuče“ već neko vreme, te je zbog toga izabrao borilački sport.

„Možda me je stereotip i naterao na jedan ovako zahtevan sport gde nema ni mame ni tate, ni babe, ni dede, već sam ulazim u ring i u tim konopcima se borim za život protiv drugo čoveka – priznaje Veljko. Privlači ga slava nakon dobijenog meča i misli da ništa ne može da nadmaši osećaj kada dvorana odjekuje njegovim imenom.“

Ne misli da njegovo imenovanje kao „Cecin sin“ umanjuje njegovu ostvarenu pobedu. „Ja jesam Cecin sin i od toga ne mogu niti želim da pobegnem. Ali takođe sam i Željkov sin i Anastasijin brat,“ rekao je Veljko za magazin Story. Veruje da će doći dan kada će ga zvati njegovim imenom i prezimenom.

Protiv predrasuda koje postoje oko njega povodom majčine popularnosti naučio je da se bori. „To me je samo nateralo da još jače grizem. Sve loše komentare koje sam o sebi čuo ili pročitao koristio sam kao gorivo da nastavim dalje, da preguram teške momente,“rekao je Ražnatović Veljko veruje da će od ovog trenutka on samo napredovati još više jer je puno uložio i jer uz sebe ima porodicu.