in

Venčali se Nick Jonas i Priyanka Chopra

Nick Jonas Priyanka Chopra sada su muž i žena, potvrđeno je američkim medijima.

Par se venčao na ceremoniji održanoj u glumičinoj rodnoj zemlji Indiji, a sve se odigralo u palati Umaid Bhawad u Jaipuru, glavnom gradu države Radžastan.

Tridesetšestogodišnja Priyanka nosila je venčanicu koju je dizajnirao Ralph Loren, dok je i njen izabranik nosio odelo sa njegovim potpisom. Ralph Lauren dizajnirao je odeću i za obe porodice, svatove i devreruše.

Mladoženjin otac Paul Kevin Jonas Senior bio je zadužen za hrišćansko venčanje, na kome su mladenci razmenili burme, koje je dizajnirala poznata juvelirska kuća Chopard.

U nedelju se slavlje nastavlja indijskom ceremonijom, kojom će se odati počast i istoriji Priyankine porodice.

„Njoj je bilo važno da ima venčanje u indijskom stilu, kako bi odala počast svom nasledstvu i kulturi Ono je bitan deo hinduizma. Takođe je bilo važno i da ceremonija ima hrišćanski deo, jer je Nick odgajan kao katolik,“ rekao je izvor magazina People. 

Nick i Priyanka već neko vreme borave u Indiji. Lepa glumica već je imala mehndi ceremoniju, tokom koje je okupila žene iz svoje i porodice budućeg supruga, dok se po njenom telu kanom iscrtavaju različiti motivi. Mlada i mladoženja takođe se slave raskošnom zabavom, na kojoj su hrana i piće neograničeni, a pesme i plesovi traju do dugo u noć.

Mladi par verio se 27. jula, nakon što su proslavili Priyankin rođendan – Nick je za ovu priliku zakupio Tiffany radnju, gde je kupio prsten, sa kojim se zaputio na Krit, gde je zaprosio svoju izabranicu. Ipak, javnost je za vezu saznala tek 19. avgusta, kada su se njihove porodice prvi put upoznale.