Vendi Maji: Ja ne opraštam, zgaziću vas!

Iako su započele normalnu komunikaciju, Maja Nikolić i Vendi zaratile su oko Ekrema Jevrića. Sve je počelo kada je Maja prokomentarisala Ekremovo ponašanje u jednom rijalitiju, u kome je on bio sa Vendi pre nekoliko godina, te da je on bio iskreno zaljubljen u Vendi.

„Svi koji smo to pratili smo znali da on to planira da uradi ili da je čovek potpuno lud,“ rekla je Maja Vendi i rekla da je ona mislila da je Vendi loša, jer joj je Ekrem lizao stopala.

„Čekaj, Majo, ako razmišljaš, kakve veze ima i šta tebe zabole ona stvar, ako je meni neko lizao stopala?! Da ti možeš da kažeš bilo šta negativno za mene, jer ja sam pre svega, majka. Ona ide u školu, moji roditelji… stvar je u komentarisanju! To što je neko nekome lizao stopala – bilo bi kao da kažem Željko je zaljubljen u tebe, a ti si loš čovek. Ne možeš zbog toga da kažeš to.“

„Svako ima pravo na svoje mišljenje. Tebe niko nije osudio, već su osudili taj postupak. Ja nisam rekla da si loša majka,“ branila se Maja.

Vendi je potom rekla da je Maja tako pobegla iz emisije, zajedno sa Milošem Bojanićem i da ona mora da prizna da se boji Vendi. „Ja tebe do tada nikad nisam videla. Na mene se ne udara đonom, meni sve možeš da kažeš. Ti imaš tvrđi obraz. Vi ste krenuli oštro na mene, a ja sam vam pokazala da ću da vas smoždim!“ vikala je Vendi.

„Kada si ti počela da vređaš, ja sam ustala i otišla. Je l’ ja bežim ovde od tebe.“ pitala je Maja.

„Kad sam došla smrzla si se. Go*no ti se smrzlo. Ovo je moja dobra volja što sam fleksbilna. Tako si i ti trebala da odreaguješ kad sam ja kao majka došla posle sto dana.“ odgovorila je Vendi.

„Ja imam pravo na svoje mišljenje!“

„Kod mene nema opraštanja, ja mogu da gazim do kraja i zgaziću vas oboje! Do kraja!“ poručila je Vendi njoj i Slavku, koji se uključio u konverzaciju.

P.Ž./Tračara

Povezane vesti

Back to Top