Search
Close this search box.

Vendi otkriva koje je pravo ime Ane Bekute

(foto: Screenshot)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

(foto: Screenshot)

Vesna Vukelić Vendi je poznata kao hodajuća enciklopedija i Vukajlija, kako je često u šali nazivaju, pa je tako pristupila jednom testu opšte informisanosti u kom je pokazala zavidno znanje iz brojnih oblasti, ali je imala i nekoliko propusta i to tamo gde ih (ni)smo očekivali.

Iako je staloženo i koncizno odgovarala na pitanja vezana za književnost, religiju i istoriju (doduše, Drugi srpski ustanak je smestila u 1809. godinu), na pitanje iz muzike je priznala da nije baš najsigurnija u odgovor, a najveći hit je nastao kada su je pitali za pravo ime koleginice Ane Bekute. 

„Čir na srednjoj nozi Milutina Mrkonjića. Bekuta je toliko bezlična osoba, čak i dok peva, pa joj takvo ime savršeno pristaje. Nju bi Mrka mogao da angažuje da peva kao one babe narikače na sahranama. Mislim da bi se tamo najbolje snašla jer me podseća na narikaču“, odgovorila je za Kurir u svom maniru Vendi.

Za slučaj da i vama nekada zapadne ovo pitanje na testu opšte informisanosti znajte da je tačan odgovor Gordana-Nadežda Polić.

POSLEDNJE VESTI