Prati nas

Extra

Vendi otkriva koje je pravo ime Ane Bekute

(foto: Screenshot)

(foto: Screenshot)

Vesna Vukelić Vendi je poznata kao hodajuća enciklopedija i Vukajlija, kako je često u šali nazivaju, pa je tako pristupila jednom testu opšte informisanosti u kom je pokazala zavidno znanje iz brojnih oblasti, ali je imala i nekoliko propusta i to tamo gde ih (ni)smo očekivali.

Iako je staloženo i koncizno odgovarala na pitanja vezana za književnost, religiju i istoriju (doduše, Drugi srpski ustanak je smestila u 1809. godinu), na pitanje iz muzike je priznala da nije baš najsigurnija u odgovor, a najveći hit je nastao kada su je pitali za pravo ime koleginice Ane Bekute. 

“Čir na srednjoj nozi Milutina Mrkonjića. Bekuta je toliko bezlična osoba, čak i dok peva, pa joj takvo ime savršeno pristaje. Nju bi Mrka mogao da angažuje da peva kao one babe narikače na sahranama. Mislim da bi se tamo najbolje snašla jer me podseća na narikaču”, odgovorila je za Kurir u svom maniru Vendi.

Za slučaj da i vama nekada zapadne ovo pitanje na testu opšte informisanosti znajte da je tačan odgovor Gordana-Nadežda Polić.

4 komentara

4 Comments

 1. Edgar

  20. 05. 2016. at 10:18

  Na.rko.manka Vendi se javila. Kad one nekom deli lekcije o pevanju… Vesna Vukelić smaraš, koga briga kako se Ana zove. Ana je za tebe dama i uvek će da bude Ana Bekuta!

 2. nöel

  20. 05. 2016. at 10:35

  ovakve su pre pustali na vikend, sad ih pitaju za misljenje. srbijo srbijo

 3. Deny

  20. 05. 2016. at 12:10

  Ana je institucija za sve sa Granda….

 4. Edgar

  25. 04. 2017. at 08:13

  Narkomanka Vendi! Šta koga briga kako se pravo zove Ana. Ana Bekuta je jedna od najboljih pevačica, što ti vendi Narkić nikada nećeš postati!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top