in

Verovali ili ne, ova lepotica je imala problem sa samopouzdanjem


Jedna od najlepših glumica današnjice Penelope Cruz i u petoj deceniji života svojim izgledom nikog ne ostavlja ravnodušnim.

Međutim, uprkos tome ona je otkrila u nedavnom intervjuu za za magazin “Red” da kao mlađa ipak nije imala dovoljno samopouzdanja.

Penelope je priznala da joj je neprijatno kada je oslovljavaju lepoticom, te da ne voli da svojim izgledom privlači pažnju.

„O sebi ne razmišljam kao o lepotici. Tokom odrastanja nisam imala previše samopouzdanja oko izgleda, i to mi nikada nije bilo u prvom planu,“ objsnila je.

„Ne bih nikada menjala to kako se osećam danas s onim kako sam se osećala u dvadesetim. Bilo je dosta nesigurnosti za koje sam tek kasnije shvatila koliko su nebitne.“ rekla je glumica, dodajući kako voli i ceni komplimente, ali samo ako dolaze od njene dece, jer zna da su iskrena.

U nedavnom interjuu za magazin Elle otkrila je šta je s godinama naučila da ceni.

„Briga o zdravlju postala mi je najbitnija. Uvek mi je bilo važno da budem zdrava. Zdravlje nikad nisam shvatala olako, šta god da mi se u životu dešavalo. Mislim da sam do sad imala sreće. Čini mi se da je još uvek tako. Danas postoji gomila knjiga koja govori o tome da je ishrana od presudnog značaja za kvalitet života. Naučila sam kako,“ otkrila je.

Dodala je da se u svojoj koži, danas, oseća bolje nego pre.

„To je, valjda, prirodna posledica toga što odrastam i razvijam se. Kada govorimo o izgledu, znam da može da zvuči kao kliše, ali zaista verujem da se, kad se osećam dobro iznutra, to reflektuje i spolja, i obratno. U to sam sigurna,“ kaže Cruz.