Viktorija Bekam: torba od 80.000 funti!?

Dejvid Bekam je svojoj ženi poklonio novu „igračku“- torbu od neverovatnih 80.000 funti! To je čuvena Birkin torba, ali ovoga puta specijano za Viktoriju optočena dijamantima. Za ovaj luksuzni poklon Bekam je morao mnogo da rinta, ili što bi fudbaleri rekli „ostavi srce na trenu“, jer torba košta koliko lepi fudbaler zaradi za nedelju dana! Ne zaboravite da je on ipak jedan od najplaćenijih fudbalera na svetu, tako da je Viki znala šta radi kad se udala za njega… Hehehe

10 Responses

  1. TO JE CISTO, KAD MORAM TAKO DA SE IZRAZIM, PROSERAVANJE!!! ONA MI JE SKROZ ANTIPATICNA… NE ZASLUZUJE NI TORBU KOJA SE RASPADNE POSLE DRUGOG NOSENJA, A NE JOS OVU!!!

  2. tako je mrsawa kao da nema hleba da jede,ona izgleda oseca ekoniomsku krizu :-)
    ima se moze se,kad ima ,sto da ne nosi torbu od 80 hiljada dolara!!oni izgleda stede na hranu(jer se widi kako je mrsawa)da bi kupowali torbu od koje moze stan da se kupi :-)

  3. torba je svejedno fuuuuuuuuj a za takvu ne bih dala ni hiljadu dinara mislim da ne bih rintala ni dva dana za tu torbu jer ima dece i ljudi koji nemajiu ni za hleb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  4. JEDNA GLUPA TORBA , KOJU CE ZABORAVITI ZA PAR DANA. TREBA DA KUPI HRANU, IPAK IMA SAMO 46kg. DZABA JOJ TI DIJAMANTI KADA JE NA STALNIM DIJETAMA. I TORBA CE JOS MALO IZACI IZ MODE , AKO VEC NIJE.

  5. Torba je jedna od tri takve u svetu, i zove se HERMES HIMALAYAN, IMA SE MOZE SE

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI