Vlada Stanojević u vezi sa Topalkovom maloletnom ćerkom?

Prijaju mu nove devojke, alkohol i izlasci! (foto: Damir Dervišagić)
Nova ljubav? (foto: Kurir)

Izgleda da je voditelj Vladimir Stanojević (33) preboleo bivšu devojku Ana Mariju, i to uz pomoć Helene Topalović (17)!

Naime, kako Kurir saznaje, Stanojević već nekoliko nedelja uživa u ljubavnoj vezi sa ćerkom pevača Milana Topalovića Topalka, iako na sve načine pokušava da to sakrije od javnosti.

Vlada i Helena su se upoznali pre nekoliko godina preko zajedničkog prijatelja, ali su tek od skoro u kontaktu. Tačnije, Helena je došla u kafanu čiji je suvlasnik Stanojević. Tada su ćaskali, igrali, razmenili brojeve i počeli da se dopisuju.

“Ubrzo su se opet videli, a Vlada joj je rekao da mu se jako dopada i da bi voleo da budu zajedno. Helena mu je rekla da je ne forsira i da mora da razmisli, a kako je Vlada bio uporan i priređivao joj sitna iznenađenja, Topalovićeva nije imala kud. Njih dvoje su se dogovorili da ne eksponiraju vezu i da na sve načine vode računa da ova vest ne dođe do medija”, priča Kurirov izvor blizak Stanojeviću.

(foto: Alo)

“U subotu uveče, Helena je oko ponoći došla u Vladinu kafanu sa svojim društvom i smestili su se za jedan sto. Ubrzo je stigao i Vlada, koji se prvo pozdravio sa njom i ljudima koji su bili za stolom, a onda je otišao i seo sa svojim društvom. U jednom momentu, voditelj je opet prišao Heleni i počeo da joj ljubi vrat, a onda je odlučio da je odvede za svoj sto kako bi bio celo veče sa njom”, kaže izvor sa lica mesta.

Ni Topalko ni Vlada nisu želeli da komentarišu ova pisanja.

Povezane vesti

Back to Top