Search
Close this search box.

Vladimir Stojković se ponovo ženi u septembru

Sve čsetitke! (foto: Kurir)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Sve čsetitke! (foto: Kurir)

Izgleda da je popularni golman Vladimir Stojković konačno našao svoju srećnu zvezdu i rešio sa kim će da ostari, budući da on i njegova izabranica Valentina Pupović već pripremaju veliko venčanje sredinom septembra.

Ono što ljudi u njihovoj blizini mogu konstatovati jeste da se njih dvoje jako vole i da se odlično razumeju, kao i to da su došli do zaključka da su definitivno jedno za drugo, a tome u prilog ide i činjenica da su posle dve godine zabavljanja rešili da stanu na ludi kamen.

On i njegova devojka Valentina izgovoriće sudbonosno da u Beogradu, a svadba je zakazana za septembar, preneo je izvor blizak ovom paru novinama Kurir.

„Vladimir i Valentina se zabavljaju dve godine i dobro funkcionišu. Mnogo se vole, shvataju da su stvoreni jedno za drugo i odlučili su da tu ljubav ozvaniče. On je siguran da je ona žena kakvu je oduvek maštao jer je normalna, dobra, pametna i vredna i definitivno sa njom želi decu.Valentina se odlično slaže sa Stojketovim sinom Lavom. Vladimirovi prijatelji je već oslovljavaju sa snajka i svi su srećni zbog njih. Svadba neće biti velika, a pokušavaju da svaki detalj sakriju od medija. Sredinom septembra će se održati ceremonija, a slavlje će praviti u jednom prestižnom beogradskom hotelju. Stojke je celu organizaciju prepustio svojoj devojci i ne meša se mnogo jer želi da sve bude po njenoj volji. Ona još nije odlučila kakvu će venčanicu obući, ali koliko znam, planira da šije“, rekao je izvor.

Stojković se nije još uvek javljao na telefon da potvrdi ove priče, ali se definitivno nadamo da se neće ustručavati da podeli ovako radosnu vest.

POSLEDNJE VESTI