Search
Close this search box.

Lola Smiljanić izbacio Tijanu iz hotela zbog Stojketa!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Par se kratko vreme provodio zajedno na moru! (foto: Kurir)

Iako su mediji u juče preneli vest da je sa fudbaler Lola Smiljanić sa učesnicom Parova Tijanom Ajfon otišao na more u Crnu Goru i da se zajedno brčkaju u najskupljem hotelu u Bečićima, izgleda da se tajna afera mladog para brzo i burno završila.

Kako je Smiljanić poznat ne toliko po fudbalu koliko po menjanju poluanonimnih starleta devojaka, koja bi možda po tituli ’Lolina bivša’ htele da se probiju u medijima, ovog puta rešio je da zavede još jednu, trenutno aktuelnu starletu. Tako je u potpunoj tajnosti otpočeo vezu sa Tijanom Ajfon i zajedno su otišli u luksuzni hotel u Crnoj Gori, o naravno, njegovom trošku.

Međutim problem je nastao kada su mediji objavili nešto što je mladom fudbaleru poljulalo ego iz korena – njegova draga je bila ludo zaljubljena u njegovog kolegu iz reprezentacije, Vladimira Stojkovića, zbog koga je čak i pokušala da se ubije pre par godina. Mlađani Lola nije ipak mogao da pređe preko ovakvog vida izdaje jer je dobar drug sa Stojketom, te je brže bolje Tijanu izbacio iz hotelske sobe i poslao nazad u Beograd.

Smiljanić je poznat kao veliki zavodnik (foto: Novosti)

„Smiljaniću se ne dopada njena ogromna popularnost jer je tako sa njom uvek izložen javnosti, a on ne voli da bude na meti paparaca, naročito zato što često izlazi sa starletama, koje su mu, očigledno, fetiš“, rekao je prijatelj poznatog fudbalera.

Hmmm, možda bi mogao da promeni tip devojaka ako već ne voli da bude u medijima i da se slika sa njima.

Najnoviju dnevnu i nedeljnu štampu čitajte u digitalnom obliku, samo na Novinarnica.net!

POSLEDNJE VESTI