Search
Close this search box.

Bojana briše Stojketa iz života – bukvalno!

Zauvek izbrisan! (foto: Kurir)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Zauvek izbrisan! (foto: Kurir)

Manekenka i kreatorka Bojana Rajić, koja se tajno udala prošle nedelje za Branislava Đurđevića, poželela je da konačno raskrsti sa svojom prošlošću i obriše svaki vidljivi trag koji je podseća na bivšeg muža Vladimira Stojkovića.

Bojana, koja će za par meseci po drugi put postati majka, odlučila je da nakon porođaja izbriše golmanovo ime sa svoje ruke laserskim putem, iako je ranije navodila kako nikada neće skidati tu tetovažu, prema rečima izvora bliskog njoj, ona se predomislila.

„Kada su se venčali, Bojana i Vladimir su odlučili da svoju ljubav obeleže svako na svoj način. Ona je istetovirala njegovo ime na desnoj ruci, zbog čega je on bio šokiran jer nije očekivao takav gest. Mada je Rajićeva posle razvoda govorila da neće dirati tetovažu jer je nastala u posebnom trenutku, očigledno je zbog novog supruga promenila mišljenje“, kaže izvor i nastavlja:

„Budući da je reč o trajnoj tetovaži, biće potrebno vreme da se Vladimirovo ime izbriše. Pošto će na tom mestu ostati tragovi, Bojana razmišlja da stavi novi tatu, ali će o tome doneti odluku kada proces uklanjanja bude gotov. Njoj taj simbol bivše ljubavi ne smeta, ali se na ovaj korak odlučila iz poštovanja prema Branislavu, kao i da bi za sva vremena raskrstila sa prošlošću“, završava izvor.

Bojana se novinarima nije javljala na telefon kako bi potvrdila ove izjave.

POSLEDNJE VESTI