Vodimo vas na koncert Vlatka Stefanovskog!

Uvek dobar provod u BitefArtCafeu. Ove nedelje interesantni koncerti i nastupi, a više o tome pročitajte u nastavku teksta…

21.8. sreda SUMMER STAGE BitefArtCafe se ovog leta, svake srede, pretvara u plesnu salu gde možete pokazati svoje najnovije pokrete, ili naučiti salsa korake uz nekoga ko je već iskusni “salser”.

Salser ili ne, nije ni bitno! Bitno je da ples nosite u sebi, a baš ova sreda je trenutak da zađuskate i ne prestanete čitave večeri!

Razlog nije potreban, POR QUE LA VIDA ES UN CARNAVAL!!!

(ulaz:100 dinara osim za nosioce članske karte Timbao)

——————————————————————————————–

22. 8. četvrtak Gitarski maestro, Vlatko Stefanovski, nastupiće sa svojim triom u četvrtak, 22. avgusta, u predivnom letnjem prostoru BitefArtCafe kluba na Kalemegdanu.

Kada čujete reč “gitarista”, negde podsvesno sigurno pomislite na Vlatka Stefanovskog. On je oličenje vrhunskog gitariste na ovim prostorima, a njegov zvuk prepoznatljiv, čak i kada se nađe u pesmi neke domaće ili inostrane zvezde. Nije ni potrebno spomenuti da je Vlatko sarađivao sa najcenjenijim muzičarima današnjice, koji prema njemu gaje veliko poštovanje.

Ovoga puta, poznati gitarista dolazi u okviru tria sa Dejanom Milosavljevićem na bubnjevima i Gojkom Maksimovićem na bas gitari.

Publika će imati zadovoljstvo da čuje presek svega što je Vlatko radio u poslednjih tridesetak godina…njegove najvce hitove, filmsku muziku, obrade makedonskih tradicionala, i sve čega se u trenutku sete. Program tria je prilično otvoren, i često ga kreiraju na licu mesta, u zavisnosti od atmosfere i raspoloženja publike.

(Cena u pretprodaji: gornji deo kluba ( bliže bini) 1200 rsd, donji deo kluba (dalje od bine) 800 rsd

*Karte se mogu kupiti svaki dan od 10-22h u prostoru kluba Summer Stage BitefArtCafe, Mali Kalemegdan 2, teniski tereni.)

 

————————————————————————————-

 

Za oba događaja poklanjamo karte. Za salsa veče 5×2 karte, dok za koncert Vlatka Stefanovskog za naše najbrže čitaoce delimo 3×2 karte.

Dovoljno je da pošaljete mejl na ivanka@tracara.com sa svojim osnovnim podacima i naglasite na koji događaj želite da idete. O kartama ćete biti obavešteni putem mejla. :)

Povezane vesti

Back to Top