Vodimo vas u provod!

Ovog vikenda vas u BitefArtCafeu očekuje odličan provod. Pogledajte šta su nam sve iz ovog kluba priredili za predstojeći vikend…

 

Pročitajte šta vas očekuje u petak!

Nenad Danilović aka Nesha Bridges stand up komedijom se bavi, po sopstvenom priznanju, od kad se rodio.

Sve što mu se u međuvremenu dešavalo: podstanarski problemi kod gazde Kineza, facijalna paraliza zbog stalnog osmehivanja u uniformi radnika McDonalds-a i mnoge druge avanture, jedva čeka da podeli sa publikom. Autor je i izvođač moderne šansone Kamičak i bjela roljetna

Njegov nastup se velikim delom zasniva na realnim pričama i likovima iz kraja i sjaaaajnim imitacijama istih.

U svakom slučaju, nasmejaćete se, ostaćete zabezeknuti, pomislićete da je to što radi genijalno ili možda da ste videli najveću glupost u životu!

23h St. Louis Band– Pozivamo vas na totalno hipnotisanje mase by St. Louis, bend koji od klupske svirke pravi koncert!

Ako želite da čujete kako Valerie i Only girl zvuče kada ih izvodi muški vokal, trubu u najneobičnijim aranžmanima, perkusije čiji ritam vam oduzima kontrolu nad kukovima – repertoar koji je osveženje na našoj klupskoj sceni, vidimo se u petak!

Stolice vam neće biti potrebne, verujte nam! Kada krenu sa egzotičnim Panjabi MC – Mundian To Bach Ke, pa pređu na Kokuz i udare Rambo Amadeus završnicu, sve ruke su u vazduhu!

 

Evo šta vas očekuje u subotu!

21h Flamenco session- Osetite duh Andaluzije uz vrhunske flamenko izvođače koji će se beogradskoj publici po prvi put predstaviti koncertom koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Umetnici iz Španije, Mađarske i Srbije okupiće se u BitefArtCafeu da dočaraju atmosferu autentičnog flamenko nastupa.

Prožimanjem plesa, udaraca potpetica, glasa, gitare i tapšanja, izražavaju strast u pokretu i nezaustavljivu emociju u muzici, koja i na najprobirljiviju publiku ostavlja snažan utisak.

Učestvuju: Richard Kozma, gitara, Branko Ćurčić, gitara, Maria Keck, ples, vokal, Arijana Luburić Cvijanović, ples, vokal,Isidora Ganguly, ples.

23h Perpetuum mobile- Bend čije ime nikako nije slučajnost! Od kada je počela da radi, ova mašina ne prestaje da proizvodi energiju. A na čelu energetske tempirane bombe su dva snažna vokala, Danka i Marija.

Njihov repertoar obuhvata najveće hitove! Vozaće vas od popa i roka osamdesetih, preko dobro poznatih pesama bendova Depeche Mode, Coldplay, U2, artista kao što su Lady Gaga, David Guetta pa sve do novih hitova poput Try i Locked out of Heaven!

 

I za petak i za subotu imamo po 3×2 karte za BitefArtCafe. Najverniji čitaoci koji nam se najbrže jave na mejl (mail@tracara.com) i ostave svoje puno ime i prezime imaju prilike da uživaju u super provodu. Obavezno naglastie da li želite karte za petak ili subotu. 

Lep provod želimo! :)

Povezane vesti

Back to Top