Search
Close this search box.

Kako do zdrave kose: Poznate dame predstavile novu Pantene liniju!

Kako da uz novu Pantene formulu brzo i lako oporavite svoju kosu? (foto: PR)

Zdrava kosa se prepoznaje po dodiru. Elastična je, deluje snažno i puna je života. Jaka kosa se lako razlikuje u odnosu na slabu, koja obično ne može da podnese stilizovanje ni toplotu.

Zdrava kosa jaka je poput čelika, ali da bi bila takva, ona mora biti zdrava od korena. Ključ zdrave kose jeste očuvanje jezgra kose, koje može biti oštećeno od strane spoljašnjeg okruženja, stilizovanja ili toplote. Koristite ove trikove za zdravu kosu od korena do krajeva i vaša misija će biti više nego uspešna.

Mali trikovi za zravu kosu (foto: PR)

Činjenica: Normalno je da dnevno izgubite od 50 -150 vlasi jer je to prirodni proces rasta kose. Ali kosa koja se izgubi kao posledica slabe kose je rezultatira većom količinom kose koja opadne.

Rešenje za snažnu kosu: Pantene šampon i regenerator formulisani su da ponude: 1) očuvanje proteinske strukture kose – što je osnova prirodne snage kose i 2) redukovanje oštećenja nakon pranja i stilizovanja kose.

Činjenica: kosa trpi stres zbog stilizovanja, hemijskih tretmana, nosenja kape, UV zraka i može postati slaba.Takođe, poslednja istraživanja pokazala su da čak i nečistoće iz spoljašnjosti oštećuju kosu, te tokom vremena kosa gubi svoju prirodnu snagu i sklona je lomljenju.

Rešenje za snažnu kosu: sastojci poput polimera i silikona redukuju uticaje trenja koje može da ošteti kosu. Istraživanja pokazuju da korišćenje regeneratora pomaže da se ublaže unutrašnja trenja vlasi, tako da kosa nije oštećena.

Činjenica: Kad kosa izgubi moć da proizvodi protein i keratin, to ne može da se nadoknadi.

Rešenje za snažnu kosu: najbolji način da se zaštiti kosa jeste da se ne dozvoli da vlas kose oslabi i da ne izgubi prirodni protein i keratin. Svakako proizvodi na sa antioksidantima će pomoći da se se oštećeni delovi uklone a da se sačuva prirodna proteinska struktura vlasi.

Poznate dame na promociji nove Pantene formule (foto: PR)
Poznate dame na promociji nove Pantene formule (foto: PR)

Brend Pantene predstavio je pre nekoliko dna unapređenu formulu nove linije koja je promovisana na događaju u Delta City-u uz prisustvo poznatih dama, Bojane Ordinačev, Borke Tomović, Jelisavete Orašanin, Danijele Dimitrovske i Marine Kotevski.

Danijela Dimitrovska (foto: PR)
Danijela Dimitrovska (foto: PR)

Ove dame, sve poznate po lepoj, zdravoj kosi predstavile su Pantene unapređenu kolekciju i otkrile njihove trikove za jaku kosu koja ostavlja bez daha. Svi posetici imali su priliku da čuju korisne savete od Sofije Janković, priznate frizerke, koja je istakla da je za zdravu kosu presudno koristiti kvalitetan šampon i regenerator.

Jelisaveta Orašanin (foto: PR)
Jelisaveta Orašanin (foto: PR)

Nova, revolucionarna Pantene formula služi kao najveća pomoć za lepu kosu. Ovo je prvi šampon na svetu za koji je klinički dokazano da sprečava oštećenje. To omogućava nova Pantene Pro-V formula, zahvaljujući antioksidantima koji sprečavaju oštećenje, tako što neutrališu minerale koji se nalaze u vodi. Ona takođe omogućava intenzivnu negu i prvi je šampon ove vrste na svetu koji obnavlja kosu na molekularnom nivou.

Jednu čitateljku nagrađujemo vaučerom za posetu salonu Sofije Janković. Potrebno je samo napisati zašto baš vi zalužujete Pantene tretman i novu frizuru, a najkreativniji odgovor ćemo nagraditi vrednim poklonom. Posetite našu Facebook stranicu za više informacija.

Pobednicu nagradne igre ćemo u inboxu obavestiti kako da preuzme svoj vaučer.

POSLEDNJE VESTI