Vodimo vas u Staru kafanu!

Prestonica Srbije je postala bogatija za jedno veoma posebno mesto. Na Dušanovcu, u Ustaničkoj 66, otvoren je restoran nacionalne kuhinje Stara kafana, koji u svojoj ponudi ima jela otrgnuta od zaborava, jela koja su obeležila naša detinjstva i koja nas mirisom i ukusom podsećaju na najtoplije i najprijatnije trenutke u našim životima.

Stara kafana radi od ponedeljka do subote, od 9-01, a svako veče od 21 čas možete uživati uz muzički program. Detalnije se možete informisati ovde.

 

Preporučujemo naše odmaće jelo za dve osobe, u kome se nalaze pažljivo odabrani i sklopljeni ukusi iz cele Srbije: sir iz Sjenice i Pirota, kajmak i pršuta sa Zlatibora, duvan čvarci iz Valjeva, pite pravljene po tradicionalnim receptima. Ono što nas izdvaja od drugih restorana je to što imamo svoju pekaru iz koje izlaze vruće lepinje i hleb, U dnevnoj ponudi nalaze se i pasulj, sarma sa dimljenim šaranom, teleće pečenje, prebranac, juneći gulaš, teleći ribić u kajmaku, kao i ćufte u paradajz sosu. Na meniju su i drugi specijaliteti, a obavezno ostavite malo mesta za poslastice – suvu pitu sa šljivama, baklavu ili knedle sa šljivama, uz koje ćete popiti domaću kafu i poslužiti se ratlukom. U karti pića nalaze sa vrhunske rakije i vina, kao i niz drugih alkoholnih i bezalkoholnih napitaka.

Danas smo vam spremili jedno lepo osmomartovsko iznenađenje. Naime, jedan posetilac dobiće na poklon ručak ili večeru po izboru za dvoje, u subotu, 9. marta. Bitno je da na današnji dan, 8. marta ostavite komentar zašto volite srpsku kuhinju i koje jelo vas uvek oraspoloži i podseti na detinjstvo.

Najzanimljivi komenatar ćemo nagraditi.

Stara kafana se nalazi u Ustaničkoj 66, na Dušanovcu. Broj za rezervacije je 065 3822111.

Povezane vesti

Back to Top