Voditeljka poručila: Srećna sam što nemam muža i decu

Chelsea uživa u tome što je neudata i nema decu (foto: Instagram/chelseahandler)

Chelsea Handler je i dalje srećna što nije udata i nema decu, a i svesna je činjenice da je se muškarci plaše.

Tokom Facebook intervjua uživo sa novinarkom Huffington posta prošle nedelje, jedna gledateljka je poslala komentar: „Ti si razlog zbog kog se nisam udala niti imam decu. Klinci nisu baš tako sjajni. U pravu su“. Chelsea je na to rekla: „Bravo za tebe“ i dodala: „Biti čvrsto nezavistan je nešto za divljenje. Mislima da nam društvo govori kako treba da se udamo, a to je kao da pričate o nekom prigramu na TV-u. Zašto moram da se udam? Ko odlučuje o tome? Zašto moramo to da uradimo? Ja imam ispunjen život. Ne mogu ni da zamislima kako bi mi život bio bolji i to je sve zato što nisam poslušala one koji su mi govorili da moram da se udam“, kaže nekadašnja voditeljka E! kanala.

For everyone who’s asking where I get my band tees and this is where. Kelly Cole. Dat’s where.

A photo posted by Chelsea Handler (@chelseahandler) on

Na komentar voditeljke da njena pojava i ponašanje ponekad znaju da uplaše muškarce jer ‘muškarci ne razumeju žene poput nje’, Hendlerova kaže da je to nešto što ne želi da promeni.

„Muškarci me se plaše, ali šta ja mogu povodom toga? Neću da se pretvaram da sam neko drugi. Mislim da se tim strahom upravo i rešavamo ljudi sa kojima i inače ne bi mogli da imate neku vezu“, zaključuje 41-godišnja Chelsea na kraju.

 A evo kako je ona u svojoj humorističkoj seriji na Netlixu opisala brak.

No new show today, but here’s something from tomorrow.

A video posted by Chelsea Handler (@chelseahandler) on

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI