Prati nas

Extra

Sloboda i Vojin gaje organsku hranu!

Seoska idila nadomak Beograda! (foto: Kurir)

Seoska idila nadomak Beograda! (foto: Kurir)

UPDATE 2.3.2015. 10:30 Vojin Ćetković i Sloboda Mićalović proizvodiće organsku hranu na svom imanju u Čortanovcima, gde se uskoro sele da žive sa svojim petogodišnjim bliznakinjama Verom i Milom.

“Vojin i Sloboda baš vode računa o svom zdravlju i zdravlju svoje dece i zbog toga im je ishrana vrlo važna. Oni su do sada životne namirnice pazarili na pijaci kod seljaka čije voće i povrće nije prskano raznim hemikalijama. S obzirom na to da Vojinu nije strano to da zasadi neku biljku, odlučio je da u svojoj bašti uzgaja domaći paradajz, luk, krompir, šargarepu, celer, grašak, krastavac, ali i jagode, zelenu salatu, razne začine, grožđe i jabuke”, otkriva izvor Kurira.

28.2.2015. 11:00 Glumački par Sloboda i Vojin Ćetković sagradili su montažnu kuću u Čortanovcima, selu koje pripada opštini Inđija, kako bi petogodišnjim bliznakinjama Veri i Mili obezbedili odrastanje u zdravom okruženju.

“Moj drug ima vikendicu u Čortanovcima i često sam dolazio kod njega. Dovodio sam i decu, pa sam tako uz njega i sam došao na ideju da ovde sagradim kuću. To je oduvek bio moj san, ali najviše sam to uradio zbog naših ćerki. Prvenstveno zbog zdravijeg vazduha, a onda i zato što u Beogradu nemaju dvorište. Hoću da na selu provode svoje detinjstvo”, rekao je Ćetković u jednoj emisiji, prenosi Kurir i naglasio:

Najvažnija mi je sreća moje dece, a i za nas odrasle može da se organizuje pravo uživanje. Oko kuće ima mesta za roštiljanje, neki kotlić ili sač, a ja volim da kuvam. Uz to sam i ribolovac, a Dunav mi je blizu.”

loading...
5 komentara

5 Comments

 1. bbbbb

  28. 02. 2015. at 12:57

  E to je bas lepo ,deca ce da odrastu na cistom vazduhu .A Cortanovci su na pola sata od Bgd. Mogu i osnovnu skolu da zavrse tu a Sremskokarlovacka gimnazija im je jos blize .

 2. ooo yeaaaaaaa

  28. 02. 2015. at 14:28

  Ima cerke da ih mrze zbog toga kad malo porastu, niko ne voli ziveti na selu

 3. ooo yeaaaaaaa

  28. 02. 2015. at 15:25

  Gle seljaci mi lupaju dislikove ……………………..

 4. MaxMara

  02. 03. 2015. at 14:04

  Bravo takav je i moj life style! Ja zivim u centru ali imam vocnjake na Fruskoj Gori! Okrenite se zdravom zivotu.

 5. malena

  02. 03. 2015. at 15:18

  Bas imaju veliko imanje… Plate glumaca i nisu tako lose

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Extra

To Top