in

Voleo je Miley bez obzira na sve, a ove reči to i dokazuju

(foto: WENN)

Veza Liama Hemswortha i Miley Cyrus uvek je privlačila mnogo pažnje medija. Raskid iz 2013. godine rastužila je brojne fanove koji su sa nestrpljenjem iščekivali fotke sa venčanja. Par je pre par meseci obnovio romansu i time dokazao da ljubav između njih nikada nije nestala. 

Čak i nakon raskida Liam nikada nije rekao nešto loše o Miley. Njena drastična promena u kontroverznu pevačicu bila je glavna tema brojnih medija, koji nisu bili laki na rečima. I tada, glumac je čuvao leđa svojoj bivšoj devojci i poštovao njene postupke. On ne voli da priča o svom privatnom životu, ali u pojedinim trenutcima je prekršio to pravilo i svima stavio do znanja koliko mu je stalo do koleginice. Ovim rečima nas je godinama obaveštavao da je Miley zapravo ljubav njegovog života.

(foto: WENN)
(foto: WENN)

“Naravno, raskid jeste bio težak. Ali u to vreme smo želeli drugačije stvari i desilo se ono što je moralo da se desi. Bili smo zaista mladi, ali napravili smo dobru odluku u to vreme – i njoj i meni je to trebalo”, rekao je pre par dana za GQ Magazine i time objasnilo zašto su raskinuli pre tri godine.

(foto: WENN)
(foto: WENN)

“Slušajte, moj privatni život je moj privatni život i zato mi je važno da ga čuvam od javnosti. Sve što se piše je izmišljeno. Oni ne znaju. Oni ne znaju šta se zapravo događa. Priča za pričom je izmišljena jer samo o tome mogu da pišu, ali oni zapravo ne znaju ništa”, rekao je pre par meseci za American WayMagazine otkrivši da ne čita vesti o njemu i Miley.

(foto: WENN)
(foto: WENN)

“Zaljubiš se u koga se zaljubiš, ne možeš da biraš. Neki ljudi jednostavo imaju teži teret. Mislim… Bili smo zajedno pet godina i znam da se ta osećanja nikada neće promeniti. I to je dobro, zato što dokazuje da je sve bilo stvarno. Nije bila prolazna, nebitna ljubav”, izjavio je 2015. godine za Men’s Fitness neposredno pre nego što su se pojavile glasine o pomirenju.

(foto: WENN)
(foto: WENN)

Poznati glumac nikada nije bio previše ponosan da bi krio činjenicu koliko mu je teško da preboli dugogodišnju vezu. U intervjuu za Cosmopolitan Magazine 2014. godine otkrio je da mu je u tom procesu pomogla Jennifer Lawrence: “Kada si sa nekim kao Jen, sa nekim ko je iskren i ko se smeje ceo dan, onda jednostavno moraš da se osećaš dobro. Trenutno sam mnogo srećniji”.

(foto: WENN)
(foto: WENN)

Kada su novinari iz NYLON Guysa 2014. godine pokušali da izvuku što šokantnije detalje o njihovoj vezi, Liam im je kratko odgovorio: “Nemam šta da vam kažem. Uvek smo imali dobar odnos”.

(foto: WENN)
(foto: WENN)

Australijski zavodnik se nije oglašavao ni nakon raskida. Nije želeo da komentariše svoja osećanja, ali jednom prilikom nije uspeo da se izvuče: “Ovih par dana u Los Anđelesu su strašni, ali moram sam da shvatim šta dalje”, rekao je na premijeri filma The Hunger Games: Catching Fire i dodao: “Stvarno sam srećan zbog njenog uspeha”.

(foto: WENN)
(foto: WENN)

Nama je drago što su ovi golupčići konačno odlučili da probaju da obnove vezu, jer će sigurno važiti za jedan od najslađih parova na javnoj sceni, baš kao što su bili i pre raskida.