Voštana Sofia Vergara

Kolumbijska zvezda Sofia Vergara dobila je svoje dve Madame Tussauds voštane figure. Četrdesetogodišnja glumica ponosno je juče u Njujorku pozirala pored njih. Jedna figura će ostati izložena u Njujorku, dok će druga otići u muzej u Las Vegas.

Na njujorškoj voštani figuri nalazi se Marchesa haljina od sive čipke, koju je glumica nosila prošle godine na događaju Met Gala. Na drugoj replici poznate glumice nalazi se kopija crne haljine sa leopard printom, koju je nosila na snimanju promotivnih fotografija za treću sezonu serije Modern family.

Lepa glumica, neretko ismevana zbog svog kolumbijskog naglaska, zahvalila se na svojim devojkama. Bila je presrećna i počastvovana zbog ovog događaja.

Manje je poznato da je Vergari 2000. godine dijagnostikovan rak štitne žlezde i nedavno je otkirla kako se zahvaljujući tom lošem iskustvu spustila na zemlju i shvatila šta su prave životne vrednosti. Takođe je počela da više vodi računa o svom telu i da živi zdravo. Očigledano je da je zbog zdravog načina života lepa Sofia uvek u top formi…

D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top