Search
Close this search box.

‘X Factor Adria’ na Prvoj televiziji!

X Factor od slede'e godine na Prvoj!

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

X Factor od slede’e godine na Prvoj!

U novoj sezoni i sa novom produkcijskom ekipom, najpopularniji šou na planeti X Factor emitovaće se konačno na pravom mestu – Prvoj, televiziji koja je iznedrila i donela produkcijske najzahtevnije i najbolje svetske zabavne programe u Srbiji.

Zanimljivost i novina u ovoj sezoni jeste da će šou imati pravi regionalni karakter s obzirom da će biti emitovan u čak pet zemalja: Srbiji, Hrvatskoj, BiH, Makedoniji i Crnoj Gori. Projekat će biti realizovan u saradnji sa produkcijskom kućom CLM koja stoji iza ovog TV formata.

Pripreme za audiciju su u punom jeku, a 18.822.126 ljudi očekuje jedna fantastična i uzbudljiva muzička avantura u kojoj će se najveći talenti sa X faktorom iz celog regiona boriti za prestižne nagrade i kvalitetan početak karijere. Svi pevački talenti iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore i Makedonije imaće šansu da se uskoro prijave i oprobaju na audicijama koje će se održavati u mnogim gradovima širom regiona.

S obzirom na regionalni karakter, šou će doneti i mnoga iznenađenja. Ono što je sigurno, na proleće nas očekuje odlična zabava za koju će se pobrinuti ne samo top izvođači već i veoma zanimljiv žiri sastavljen od vrhunskih muzičara i naravno, voditelji.

Ambiciozni programski plan Prve za 2015. godine doneće mnoga iznenađenja za gledaoce, a ovaj muzički spektakl je samo deo kvalitetne ponude u predstojećoj sezoni.

POSLEDNJE VESTI