X Factor ipak na Pinku!

Prošlih dana bilo je puno spekulacija na ovu temu, a sada sa televizije Pink saopštavaju da će naredna sezona 2013/2014. godine biti još kvalitetnija jer se porodici gledanih formata pridruzio još jedan – X FACTOR.

Jedan od najpopularnijih formata na svetu biće emitovan ove jeseni na našem programu. U pitanju je talent show iz produkcije Frementele koja je pre ovog formata postavila, našoj publici već poznat, Ja imam talenat. Oba show programa u Srbiji zastupa produkcija MBK sa kojom smo vec saradjivali na prvoj sezoni Talenta.

X FACTOR se izdvaja od ostalih sličnih formata po izuzetnim audicijama, borbama među mentorima, spektakularnim nastupima na glamuroznoj sceni, sjajnoj reziji… Sve to možete očekivati na programu TV Pink, jer će ovaj show biti realizovan po najvecim svetskim standardima , a snimanje će se obavljati u jednom od gigantskih filmskih studija PFI u Šimanovcima.

Pink televizija će nakon zavrsetka X FACTORA emitovati i prvu sezonu takmičenja THE VOICE, koji je bio najavljen ranije ove godine.

 

Povezane vesti

Back to Top