Žarko Laušević u emisiji kod Ivana Ivanovića

Kako piše dnevni list Kurir, voditelj televizije Prva Ivan Ivanović za početak nove sezone emisije Veče sa Ivanom Ivanovićem imaće pravu ekskluzivu. U pitanju je lična ispovest glumca Žarka Lauševića.

Ivan je nedavno bio u Njujorku gde je sa Žarkom dogovorio gostovanje, jer će Laušević uskoro dolaziti u Beograd da preda rukopise drugog dela svoje knjige Dan prođe, godina nikad.

“Čim je čuo da se Žarko sprema da dođe u Srbiju posle 14 godina i lično donese rukopise nastavka romana Godina prođe, dan nikad, Ivan se spakovao i zaputio u Ameriku na pregovore! Žarko ga je lepo ugostio, a većinu vremena iskoristili su za razgovor u kom su utanačili pojedinosti u vezi sa TV premijerom Lauševićeve ispovesti“, kaže dobro obavešten izvor.

Jedini uslov koji je Laušević imao bio je da se ništa ne izbacuje i da emisija ide uživo.

UPDATE:

Ivan Ivanović je za portal Telegraf.rs izjavio kako vest o gosotovanju Lauševića u njegovoj emisiji nije tačna.

“Novine su u poslednje veme počele sve češće da izmišljaju stvari koje se tiču i mog posla, ali i privatnog života, a poslednja u nizu izmišljotina je da sam išao u Njujork da se sa Lauševićem dogovorim oko gostovanja u emisiji. Ta vest nema veze sa životom. Ako ikada bude imala, vrlo rado ću je javno podeliti sa gledaocima svoje emisije, ali i čitaocima koje zanimaju istinite, a ne izmišljene informacije”, izjavio je Ivan.

izvor i foto: Kurir-info.rs

Povezane vesti

Back to Top