Search
Close this search box.

Ivan Ivanović se vraća sa svojom emisijom ‘Veče sa Ivanom Ivanovićem’

Voditelj Ivan Ivanović nedavno je napustio televiziju Prva, na kojoj je osam godina vodio popularni šou-program Veče sa Ivanom Ivanovićem. Iako se spekulisalo da će karijeru nastaviti u nekoj marketinškoj agenciji, a potom i da će emisiju preseliti na TOP kanal, Ivanović došao do drugačijeg plana. 

Naime, on je danas na svojim društvenim mrežama potvrdio da će nastaviti da snima svoju emisiju Veče sa Ivanom Ivanovićem, koja će se od sada emitovati na YouTubu sa nazivom Skromno veče sa Ivanom Ivanovićem.

U zanimljivom klipu koji je objavio, potvrdio je i da će premijerno početi sa emitovanjem ove emsije 8. februara.

https://twitter.com/veceivan/status/1091293664171708419

Podsetimo, Ivanović rekao da je odluku da napusti Prvu nakon kupovine doneo iz ličnih i poslovnih razloga.

„Nemam razloga da verujem da će vreme koje dolazi na Prvoj biti onakvo kakvo je bilo i ne postoji ništa što će moći da me uveri da će moći da se radi slobodno. Mislim da je situacija takva kakva je i ne želim da moje ime stoji uz sve što se desilo prilikom kupovine te televizije, niti mislim da treba da dovodim sebe i tim koji je radio deset sezona u situaciju da budemo uslovljeni, pritisnuti ili da budemo poniženi pre svega potencijalnim pretpostavljenima koji će se možda pojaviti“, rekao je poznati voditelj za agenciju Beta.

POSLEDNJE VESTI