Zarobljena u braku: Kim želi razvod od Kanyea!?

Dvoipogodišnjem braku starlete i repera bliži se kraj (foto: Wenn)

Kim Kardashian planira da okrene novi list u 2017. godni. Strani mediji navode da je starleta sremna da se nakon dve i po godine braka razvede od supruga Kanye Westa.

Prijateljica rijaliti zvezde u izjavi za magazin US Weekly tvrdi da 36-godišnja Kim ne žuri da preda papire, ali planira da to svakako uradi. “Proći će još neko vreme pre nego što preduzme konkretne korake”, izjavila je prijateljica, dodajući da Kim priprema slučaj kako bi dobila potpuno stareteljsvo nad dvoje dece, trogodišnjom North i jednogodišnjim Saintom.

Kardashianova se već distancirala od supruga, jer nakon izlaska iz bolnice, 30. novembra, West boravi u iznajmljenom stanu u Los Anđelesu, jer ga, navodno, supruga ne želi pored dece dok se potpuno ne oporavi. Upravo to i sprečava starletu da podnese zahtev za razvod, te dok reper u popunosti ne ozdarvi, želi da bude “supruga puna podrške”, rekao je izvor časopisa.

Kim želi da njen suprug ozdravi kako bi podnela zahtev za razvod (foto: Wenn)

I sama Kim je u medijskoj izolaciji nakon pljačke u Parizu, te se nije oglašavala povodom navoda medija da je njen i Kanyeov brak u krizi, ali izvor dodaje da je “njoj veoma stalo do supruga, i drago joj je što se oporavlja, ali da se ona već neko vreme oseća zarobljeno u tom braku”.

Povezane vesti

Back to Top