Search
Close this search box.

Zašto Ryan Gosling nije mogao da prestane da se smeje na dodeli Oskara?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Nije mogao da prestane da se smeje (foto: ABC)

Nakon što je prošlog meseca na dodeli Oskara došlo do nezapaćene zabune, kada je greškom La La Land proglašen najboljim filmom umesto Mesečine, jednu od najupečatljivih reakcija od svih učesnika ove zbrke imao je glavni glumac pogrešnog pobednika, Ryan Gosling.

On se, naime, sa članovima ekipe mjuzikla popeo na scenu i dok su producenti primali zlatne statue, objavljeno je da je došlo do greške. Ryan nije mogao da suzbije smeh i skoro sve vreme je držao ruku preko usta ne bi malo sakrio koliko ga sve to zabavlja. Iako se nakon ovog bizarnog incidenta 36-godišnji glumac nije oglašavao, na nedavno održanom Adobe samitu u Las Vegasu se osvrnuo na prošlomesečnu dodelu Oskara, rekavši: „Ono što se dešavalo dok sam posmatrao bilo je svakako nerealno, jer sam video ljude koji su počeli da paniče i pristizali su momci sa slušalicama i pomislio sam da je neko povređen. Učinilo mi se da je posredi neka medicinska situacija i po glavi su mi se motali razni najgori mogući scenariji“, priznao je Gosling.

Nakon što je shvatio o čemu je zapravo reč i čemu sva ta zbrka na pozornici, nije mogao da sakrije smeh. „A onda sam čuo: ‘Pobednik je film Mesečina’ i laknulo mi je te sam krenuo da se smejem. Ali iskreno rečeno, toliko mi je drago što je Mesečina pobedila, poznajem režisera, radio sam sa njim ranije. To je tako snažan film, napravljen za samo milion dolara i sjajno dostignuće za njih i presrećan sam zbog toga što su prepoznali njihov trud“, izjavio je glumac na kraju.

POSLEDNJE VESTI