in

Zašto Usher nije nastupio na koncertu u Mančesteru?

A post shared by -gi?️ (@lestercolor) on

U Mančesteru je juče održan veliki humanitarni koncert u čast žrtava terorističkog napada koji se u tom gradu dogodio 22. maja.

Na koncertu Ariane Grande, One Love Manchester, nastupila su neka od najvećih muzičkih imena današnjice, između ostalih Justin Bieber, Coldplay, Miley Cyrus, Katy Perry, Naill Horan, Pharrell Williams i bend Take That, i prikupljeno je preko 3 miliona dolara za žrtve i njihove porodice.

Usher zbog obaveza nije prisustvovao koncertu u Mančesteru (foto: NBC)
Usher zbog obaveza nije prisustvovao koncertu u Mančesteru (foto: NBC)

Međutim, iako je bio najavljen, pevač Usher nije nastupio pre publikom u Mančesteru. On je promovisao koncert na društvenim mrežama i bilo je očekivano da će se pridružiti Ariani na bini, ali je danas podelio fotografiju Grandeove dok je pevala i napisao: „Tako sam srećan što vidim da je jučerašnji koncert u Mančesteru dokazao da ljubav pobeđuje. Voleo bih da sam bio tamo ali juče je mom sinu bio prvi dan u kampu  Kudzu-u, jednom od malobrojnih letnjih kampova za decu sa dijabetesom. Bio je to veoma važan dan za njega i mene kao ponosnog oca. Budi jaka, Britanijo!“, stoji u saopštenju pevača.