Prati nas

Extra

Zavirite na jubilarnu rođendansku proslavu Jennifer Lopez

Jennifer Lopez proslavila je 50. rođendan u Majamiju, u društvu 200 najbližih prijatelja, na imanju Glorie i Emilia Estefana.

“U pitanju je bila intimna večera sa kavijar-barom i bifeom. Gosti su stigli oko 7, dok je J Lo stigla u pratnji verenika Alexa Rodrigueza oko pola 10,” kaže izvor i opisuje atmosferu.

“Svi su vikali njeno ime kada je ona ušetala. Krenula je da se javlja svima, bila je jako srećna. Posebno je radovalo to što nije bilo neznanih lica, već dragih prijatelja,” dodaje izvor.

Pre večere, zdravicu je održao A-Rod, koji se zahvalio svima na dolasku. Vrhunac je usledio nakon večere, kada su se gosti okupili na plesnom podijumu i počeli da igraju.

Atmosferu su podigli igrači J Lo i njeni prateći vokali, koji su imali specijalni nastup, dok je njena ćerka Emma otpevala pesmu Diane Ross, Theme from Mahogany.

Muziku je puštao DJ Cassidy, a nastupali su i Fat Joe, Ashanti i DJ Khaled, uz koje je J Lo repovala. “Žurka se završila oko 2 posle ponoći, a Jennifer je sve vreme igrala,” otkriva izvor.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Extra

To Top