in , ,

Zavirite na luksuznu božićnu žurku Kardashianke: uz skupe koktele služile uštipke, nastupila Sia

Porodica Kardashian Jenner svake godine organizuje veliku proslavu Božića 25. decembra, pa tako slavlje nije izostalo ni ove godine.

Domaćica je bila Kourtney Kardashian, a činilo se da nije štedela dolara jer je svaki pedalj doma u kome se proslava održala bio ukrašen novogodišnjim detaljima.

„Na svakom uglu kuće nalazile su se slatke poslastice: slatki uštipci posuti prah šećerom, praznični kolaići i koktel-bar, a gosti su se šetali na sve strane i uživali,“ rekao je izvor blizak porodici.

„Iako su stolovi bili postavljeni, većina ljudi je šetala naokolo, sa tanjirima punim raznolike hrane. Raznorazne đakonije su mogle da se nađu, od mesa do salata i dezerta,“ dodao je izvor.

Porodica je i ove godine pokazala da je nikad bliža, pa su tu bile Kim Kardashian, Khloe Kardashian, Kylie Jenner, Kendall Jenner, Kris Jenner, ali i Rob Kardashian, koji je dosta oslabio.

„Izgubio je dosta kila i u licu izgleda mršavije. Bio je raspoložen i srećan što je tu. Razgovarao je sa prijateljima i čak je igrao sa sestrama. Trudio se da ne bude u centru pažnje, ali je Kris bila uzbuđena što je došao,“ kaže izvor.

Među ostalim porodičnim kostima bili su bivši partneri sestara: Travis Scott, Tristan Thompson, Scott Disick, koji je bio tu sa devojkom Sofiom Richie, a tu je bio i novo-stari dečko Kourtney, Younes Bendjima.

Iznenađenje večeri svakako je bio nastup pevačice Sie, koja je na periku po kojoj je poznata dodala praznične boje – zelenu i crvenu, a nastupila je u ogromnoj kutiji u obliku poklona.

„Kardashianke obožavaju Siu. Sve su igrale zajedno, dok je pevačica izvodila svoje najveće hitove,“ objasnio je izvor.

Posle Sie, scenu je preuzeo hor Kanyea Westa, koji je najavila Kim.Pogledajte atmosferu u galeriji u nastavku.