Prati nas

Film

Zavirite u peti deo ‘Pirata sa Kariba’!

Ne puštamo ga da ode (foto: Twitter)

Ne puštamo ga da ode (foto: Twitter)

Iako je prvobitno planirano da Pirati sa Kariba budu trilogija, zbog nezapamćenog interesovanja publike snimljen je i 4. deo, a sada je u najavi i peti nastavak.

Bez obzira što je film tek u fazi snimanja, producent Jerry Bruckheimer je obradovao sve fanove ovog serijala tako što je objavio prvu fotku vezanu za 5. deo koji nosi naziv Pirati sa Kariba: Mrtav čovek ne priča. 

Na fotografiji se, naravno, nalazi glumac Johnny Depp kao čuveni kapetan Jack Sparrow i to vezan brodskim užetom.

“Kapetan Jack se vratio i sada ga ne puštamo da ode”, napisao je producent aludirajući na Deppovu nedavnu povredu na snimanju zbog koje je glumac morao da odsustvuje sa filmskog seta kako bi se podvrgao operacionom zahvatu.

Novi Pirati sa Kariba će svoju premijeru doživeti 7. jula 2017. godine, a nema sumnje da će i ovaj deo ponoviti uspeh prethodna 4 filma koja su dosad zaradila basnoslovnih 3,7 milijardi dolara.

loading...
Pročitaj ceo tekst
Pročitaj i ovo:
1 komentar

1 komentar

  1. Bellagio

    23. 04. 2015. at 01:25

    Povreda se nije desila na snimanju. Diznijev PR radi sve moguce, da zataska kako Johnny ima problema sa ovisnoscu. Oni donedavno nisu znali gdje se on nalazi i kad se radi o ovako velikom projektu, budzet ne smije da pati radi aljkavosti i neprofesionalnosti glumaca. Depp-u se to oprasta, zato sto je glavna zvijezda ovog filma, ali u Hollywood-u on vise nije u stanju da privuce publiku u kino kao nekada. Zarada njegovih fimova je dostupna na sajtu boxofficemojo, pa ako imate vremena, mozete se sami uvjeriti

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Film

To Top