in ,

Zbog „Južnog vetra“, Miloš Biković i ekipa moraju u karantin 5 nedelja?

Scena iz serije Južni vetar (foto: Instagram)

Snimanje nastavka filma i serije Južni vetar, prvobitno planirano za jul pa odloženo zbog korona virusa, počenje ove nedelje u istočnoj Srbiji.

Glumci i ekipa popularne serije narednih dana će se okupiti, ali vanredno stanje i dalje traje: zbog posebnih uslova snimanja usled pandemije koronavirusa, cela ekipa će morati da provede u karantinu oko šest nedelja, koliko je planirano da traje snimanje.

“Glumci Miloš Biković, Miodrag Radonjić i čitava glumačka postavka putuju u istočnu Srbiju, gde će se odvijati snimanje, a zbo predostrožnosti junaci serije će morati da provedu u karantinu nekoliko nedelja”, otkrio je izvor blizak produkciji za Nova.rs, pa dodaje:

“Glumci čak izbegavaju da se fotografišu sa fanovima kako bi bili što bezbedniji od rizika da se zaraze koronavirusom pre nego što snimanje počne. Inače, Biković je i pre snimanja većinu vremena provodio izolovan na seoskom imanju koje je nedavno kupio, daleko od gradske gužve”, dodao je izvor.

Scena iz serije Južni vetar (foto: Instagram)

Reditelj Miloš Avramović nije otkrio previše detalja o nastavku popularne priče. Međutim, nedavno je publiku zaintrigirao promenom imidža jednog od glavnog lika – Baće, kojeg tumači Miodrag Radonjić.

Njega će gledaoci videti u još “žešćem gasu”, o čemu svedoči njegov urbani stil, ofarbana kosa u plavo, kajla i trenerka.

Za Nova.rs je iz PR tima Miloša Bikovića potvrđeno da će se snimanje nastavka filma odvijati u istočnoj Srbiji pod posebno kontrolisanim uslovima jer je zdravlje članova ekipe na prvom mestu.