in ,

Željko i Jovana Joksimović: Nismo očekivali blizance


View this post on Instagram

HELLO! 10th BIRTHDAY ISSUE 💫

A post shared by HELLO! Magazin (@hellomagazinsrbija) on

Jovana i Željko Joksimović uskoro će postati roditelji blizanaca, a u novom intervjuu par je otkrio da im je ova informacija ulepšala život.

„To je bilo potpuno neočekivano, ali je izazvalo ogromnu radost. Bila sam na pregledu i lekar mi je rekao da nosim blizance. Prvo sam pomislila da se šali, a onda me je savladala takva sreća da to ne mogu rečima da prenesem. Jedva sam čekala da sa Željkom podelim vesti. Bojažljivo smo o tome pričali dok nismo bili sigurni da je sve u redu“, rekla je voditeljka u intervjuu za magazin Hello.

Ona i popularni pevač imaju i sina Kostu, a još uvek nije poznat pol blizanaca, koji na svet treba da dođu za tri meseca.

„Nama je zaista jedino važno da sve bude kako treba, da porođaj bude u predviđenom terminu i da svi budemo dobro“, istakla je Jovana.

Željko je otkrio da su i Kostu pripremili za dolazak novih članova porodice.

„Organizovali smo se veoma lako. Pripremili smo i Kostu, koji je sada sam u sobi, budući da je već veliki dečak. U stanu je, inače, sve podređeno njemu i igri, tako da bebe dolaze na pripremljenu teritoriju“, rekao je Željko.