Prati nas

Željko i Toni birali kandidate za grupu ‘Stariji od 27’

Željko je u pomoć pozvao Tonija

Željko je u pomoć pozvao Tonija

 

Sudeći po najavama sutra uveče na TV Pink nas očekuje najuzbudljivija epizoda X Factora do sada! U novoj epizodi popularnog pevačkog šou programa saznaćemo kojih preostalih 6 kandidata nastavlja dalje takmičenje – za plasman u live bore se takmičari Željkove i Kristinine grupe! I ovog puta, kanididati će se u kućnoj atmosferi predstaviti svojim mentorima zadatom pesmom, ali u ključnim odlukama Željku i Kristini pomoći će njihovi stručni gosti.

Jedan od najzahtevnijih sudija X Factora, Željko Joksimović, poželeo je da iznenadi takmičare iz svoje grupe Stariji od 27, te im je priredio nekoliko nezaboravnih dana na crnogorskom primorju, a za svog gosta odabrao je popularnog hrvatskog pop pevača Tonija Cetinskog.

“Tonija profesionalno cenim i poštujem, imamo sličnu životnu energiju i smatram ga za dobrog prijatelja. Samo jedan od ovih pomenutih razloga je dovoljan kada je on u pitanju, ali pored toga Toni ima i neposrednog iskustva kada je reč o televizijskim formatima sličnog tipa i sličnim ulogama. Uveren sam da smo zajedno doneli dobre, prave odluke!”, istakao je Joksimović.

Redakcija Tracara.com

loading...
2 komentara

2 Comments

  1. Dušan

    24. 12. 2013. at 12:54

    Nije sutra uveče, nego večeras. :)

  2. bonny

    24. 12. 2013. at 14:40

    Jedva cekam! Mislim da ce biti super i da ce dobro izabrati.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije

To Top