in

Željko Stojanović se opet zaljubio u rijalitiju

Blizanci obožavaju rijaliti programe

Bivši učesnik Velikog Brata, Željko Stojanović ponovo se zaljubio u rijalitiju. Ovoga puta radi se o jednom poznatom, francuskom šou programu.

Željko Stojanović i njegov brat blizanac Žarko, pobednik srpskog Velikog Brata, učestvovali su u još jednom francuskom rijalitiju. Rijaliti se zove Ostrvo istine i sniman je na Tahitiju. Trebalo bi da počne da se emituje za nekoliko dana u Francuskoj i uveliko je počelo odbrojavanje do prikazivanja.

Snimanje rijalitija trajalo je mesec i po dana i za to vreme braća bliznaci sprijateljili su se sa ostalim učesnicima u rijalitiju. Žarko je dao intervju za Naše Novine, a prenosi izvor, u kom je rekao da su se lepo proveli, ali da se on nije zaljubio dok njegov brat Željko jeste. “Ja se na ostrvu istine nisam zaljubio, ali se zato Željko smuvao se jednom bliznakinjom“– rekao je Žarko i dodao da je njihov raspored prilično pretrpan do Nove godine.

Njih dvojica nemaju nameru da prekidaju rijaliti karijere, jer već sledeće godine planiraju da se pojave na Farmi: “Planiramo da uđemo u Pinkov rijaliti, ali tek sledeće godine, budući da smo do Nove godine rasprodati“-izjavio je Žarko. On je pre dva sata na Facebook profilu objavio i fotografiju iz francuskog rijalitija, koji treba da počne da se prikazuje.

Žarko i Željko u rijalitiju “Ostrvo istine“

 

D. J. / Tracara.com