Horor rijaliti: Slađana krenula nožem na Željka!

Željko Stojanović i Slađana Peturšić (Foto: Screenshot) U Parovima je nasilje svakodnevno. Ovoga puta je Slađana Peturšić krenula ni manje ni više nego nožem na Željka Stojanovića.
Naime, ‘golupčići’ Anđela Lakićević i Miki Đuričić otkrili su da je Slađa podigla nož na Željka.  Svom srećom da je obezbeđenje reagovalo na vreme, pa do većeg incidenta nije došlo. Inače, ovo nije prvi put da lepa Hrvatica krene u obračun sa Stojanovićem. Ona je to učinila i pre neki dan, pa je zbog toga i završila u izolaciji.

One Response

  1. Jadna si i sramotna SRBIJOOOOO mojaaaa!!! PRODUKCIJO (i mali miš alkoholičar Marić), zašto toliko tolerišete grube greške neandertalca, patološkog LAŽOVA, psihičkog bolesnika „miša“ od Šipova, patološke LAŽOVKE Irvaske, koja je svoju nepokretnu majku opre 4 godine izbacila iz kuće, Sladje čiji je otac u Bosni masakrirao SRBE, bolesne Kuličke, kuje koje se prostituišu Ružica AJKULA (usta za 5 penisa) i Ajfonka, Lezbejke Matore, itd, itd??? Pa taj retardirani Zmaj i KULIĆKA su jedino za psihiatriju!!! Nema glasa i vrišti i kreći, zabranite mu pevanje! Vredja žene, cure, ma sve ljude na planeti. Ukoliko ga bilo ko nominuje, taj retard primitivni poludi a vokabular mu je zaista grozan!!! Dokle bre više, fuuuj i bljaaaak!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI