Search
Close this search box.

Voditeljka srpskog rijalitija lažirala smrt? Bizarna priča kruži internetom

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Vest da je Slađana Petrušić, hrvatska glumica, voditeljka „Parova“ i emisije „Provodadžije“, navodno preminula sinoć u 20.30 časova po svemu sudeći je lažna.

Vest o njenoj navodnoj smrti objavljena je na njenom Instagram nalogu. Njena sestra od tetke demantovala je navode o smrti i istakla da je voditeljka sve izmislila.

„Sa tugom obaveštavamo da nas je sinoć napustila naša Slađa i otišla u bolji svet. Ona će biti kremirana, a pepeo razvejan po šumi jer je šuma bila njen život i živeće večno. Porodica Petrušić! Molimo novinare da nam se ne javljaju jer nikada nismo bili deo javnog života, a to je bila i Slađina želja, pa da je ispoštujemo. Hvala na razumevanju,“ stoji na njenom Instagram profilu.

https://www.instagram.com/p/Cq_8Nr4ooK3/?utm_source=ig_embed&ig_rid=d148bb64-6a43-4d49-ac9e-2895f4eecea2

Kako piše na Instagramu „petrusicsladjana“, nakon što je samoinicijativno napustila bolnicu, nešto posle 12 časova njeno stanje se pogoršalo.

Slađana je pre dva dana objavila da je hospitalizovana nakon što je doživela nezgodu dok je snimala video za TikTok.

Na društvenim mrežama je podelila dve fotografije od kojih joj je na jednoj od njih moguće videti sa zavojima, a za koje se ispostavilo da su preuzete sa interneta. Fotografija koju je objavila na svom nalogu nalazi se na portalu „nottinghampost“, a ta ista fotografija je tamo objavljena još u junu 2022. godine, a sada je svima jasno da je ona sve to lažirala.

Nakon objave o njenoj navodnoj smrti, na društvenim mrežama otpočeta je polemika, jer još uvek nema zvanične potvrde. Neki misle da je u pitanju neslana šala voditeljke.

„Mislim da je ovo velika glupost, izmišljotina i njena bolesna ideja. Potpuno sam sigurna u to,“ kaže njena sestra od tetke Dragana, koja godinama nije u kontaktu sa Slađom.

Priča se dodatno zakomplikovala kada je na Fejsbuk stranici voditeljke objavljen tekst da njena sestra od tetke izmišlja i da će sahrana biti sutra. Osoba koja je objavila tekst predstavila se kao brat Slađane Petrušić.

POSLEDNJE VESTI